>Uusia hankintoja

>Tänään livistimme työkaverin kanssa aikaisemmin töistä ja kävimme Ikeassa. Minulla oli hankintalistalla uudet verhot olohuoneeseen, sängynpeitto peittämään tylsänvärisen nojatuolin ja kaappi kylpyhuoneeseen.

Sain hankittua verhot ja sängynpeiton, kaapin löysin mutta jätin sen kauppaan odottamaan. Haluan kuitenkin vielä katsoa muuta tarjontaa ensin. Jos ehkä löytyisi joku vielä kivempi vaihtoehto. Näiden lisäksi tietty ostin servettejä ja jotain muuta pientä. Ja uuden maton eteiseen.

Nyt lukunurkkaukseni vihdoinkin näyttää houkuttelevalta.


Tuoli on ikivanha, Askosta ostettu joskus 10 vuotta sitten. Päiväpeitto ei oikeen ole kunnolla aseteltu, mutta idean näkee kuitenkin. Huomatkaa erityisen ihana, isovanhemmilta peritty, vanha lamppu. Olen aivan rakastunut siihen vaikka se onkin hieman vino. Lampunvarjostin ei ole alkuperäinen, ostin sen pari vuotta sitten Stockmannilta, mutta sopii mielestäni hyvin lampun tyyliin.

Tässä loput Ikean ostokset (paitsi matto, jota en vielä ole laittanut lattialle). Verhot oli ihan perus-valkoiset. Halvimmat mahdolliset. Nykyiset näyttävät jotenkin likaisilta.

Tulen vielä lisäämään kuvia jossa näkee uuden olohuone-kokonaisuuden. Nyt se alkaa olla sen näköinen kun haluan. Odotan vielä paria uutta tyynyä piristämään sohvaa.