>Uusi alku

>Uuden vuoden myötä Babysteps blogi saa myös uuden alun. En muuta osoitetta, en muuta sivupohjaa tms, mutta muutan suhtautumistani blogiini. Saapa nähdä mitä se ja uusi vuosi tuo mukanaan.

Minulle vuosi 2011 merkitsee entistä vahvemmin paluuta ‘normaaliin’ elämään. Jos 2010 oli terapia-vuosi, on 2011 toiminnan vuosi. Elämässäni alkoi seitsemän vuotta sitten suuri muutos. Nyt tulevat seitsemän tuotta tulevat merkitsemään minulle toimintaa ja toiminnallisuutta. Muutos jatkuu läpi loppuelämäni, mutta suurimmat mullistukset ovat takanapäin, tällä en tarkoita muutoksia sillä muutos on jatkuvaa, vaan sitä että hyväksyy muutoksen. Nämä ajatukset ovat mielessäni hyvin voimakkaina vaikka en voi tietenkään tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Tiedän kuitenkin minkä suunnan haluan ottaa. Ja siihen suuntaan olen vahvasti matkalla, pienin askelin.

Kulunut syksy ja alkutalvi toi mukanaan paljon ajatuksia, suunnitelmia, mahdollisuuksia ja tilaisuuksia. Välillä päässäni pyöri niin paljon ajatuksia että tuntui tukahduttavalta. Edellisessä blogi-kirjoituksessani tein itselleni lupauksen olla ajattelematta asioita etukäteen ja olemaan stressaamatta. Pystyin jopa osittain pitämään lupauksen, vaikka se oli ehkä hieman turhan suuri ja kunnianhimoinen. Lupaan tänä vuonna noudattaa samaa ajatusmaailmaa. Opin kuitenkin sen että en voi kertaheitolla muuttaa itseäni, edes tässä asiassa, joten noudatan lupaustani pinenin askelin.

Babysteps-blogi ei tule olemaan pelkkiä suuria ajatuksia, tulen kirjoittamaan myös paljon hömppää, tavallisia asioita ja päitittäisestä elämästämme. Tänään kuitenkin kypsyttelen ajatuksiani rauhassa yhdessä liedella porisevan ,Eevin puuron ja uunissa valmistuvan, herkullisen lihapadan kera.
Hyvää uutta vuotta!