>Uskallanko?

>Nukkumaan pitäisi mennä, mutta tämä ilta on ollut niin ajatuksia herättävä. Tiedän mihin suuntaan haluan mennä. Esteenä tällä hetkellä pelko ja raha. Pelko että en osaakaan ja että ei siitä tulekaan mitään ja että en jaksakaan jne. Raha, sillä haluan koulutukseen joka maksaa.

Voitettavaa on vaikka kuinka. Tiedän että saisin tuosta koulutuksesta todella paljon ja että vaikka siitä ei tuli uutta uraa, voisin silti hyödyntää sitä elämässäni.

Olen tiennyt jo pitkään että haluan joku päivä käydä tuon koulutuksen. Nyt minun on lopetettava pelkääminen ja asetettava konkreettisia tavoitteita jotta voin saavuttaa tämän unelman.

Eevi nukkuu täysin rentona suoraan edessäni. Se näyttää niin ihanalta että taidan itsekin etsiytyä nukkuvan J:n viereen ja toivottaa nukkumatin tervetulleeksi.

Kategoriat Elämää
  • Pia on >Uskallanko?>Kiitos ihanista, kannustavista kommenteistanne!! Päätin tarttua härkää sarvista ja vähintään yrittää. Pidän teidät ajantasalla kunhan on jotain kerrottavaa. Toistaiseksi en halua kertoa tästä enempää. Mutta matkalla ollaan! Pitäkää peukkuja..
  • Johanna on >Uskallanko?>Anna mennä vaan! Kokeile -jos ei onnistu niin kokeile vaikka myöhemmin uudelleen :) Paljon tsemppiä ja voimaa tehdä haluamastasi totta.
  • RuusuLiisa on >Uskallanko?>Sinä itse sen sanoit - on lopetettava pelkääminen ja asetettava konkreettisia tavoitteita jotta voit saavuttaa tämän unelman. Muista - se kirpaisee vain kerran 'epäonnistuessaan' (enkä ymmärrä miten voisi epäonnistuakaan!) mutta uskaltaessasi se tuo paljon elämääsi. Muhammed Ali on sanonut: He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. En tiiä mistä tuokin putkahti mieleen :D Mutta tsemppiä!
  • Ursula on >Uskallanko?>Tsemppiä ;O) Joskus pitää vaan ottaa riskejä, vaikka kuinka epäilyttäisi, jos siitä saisi vaikka mielenrauhaa samalla...
  • anni on >Uskallanko?>Olen itse vähän vastaavanlaisesa tilanteessa. Unelmoin muutamasta jutusta, mut rohkeus ei riitä. Liikaa riskejä. Epävarmuutta. En luota itseeni ja taitoihin.Miten saisimmekaan itseemme rohkeutta? Mistä? Järki sanoo yhtä, sydän toista.. Mulla on tapana kannsuta AINA muita rohkeisiin tekoihin, itse koen olevani pelkuri.. (nykyään). Teen sen nyt sullekin.WHATEVER YOU WANT TO DO, DO IT KNOW! fOR LIFE IS TIME AND TIME IS ALL THERE IS...Tsemppiä rohkeisiin päätöksiin. Mielelläni kuulisin lisää, miten "projektisi" etenee.Rohkeutta!Energiaa!Uskallusta!Tavoitteita!Voimia!Positiivista asennetta!Iloa!Nautintoja!Seikkaluja!Jännitystä!Elämää!xxx