>Työnhakua ja toivetta

>Toissapäivänä kävelin entisestä työpaikastani ulos viimeisen kerran! Oli haikeaa pari lyhyttä hetkeä, mutta ne muutamat tunnit kun olin siellä tyhjentämässä pöytää ja hoitamassa viimeisä asioita olin niin ahdistunut että päällimmäinen tunne ulos kävellessäni oli HELPOITUS!!! Ratkaisu irtisanoutua oli täysin oikea!!!

Tänään oli ‘virallisesti’ viimeninen työpäiväni siellä, ja huomisesta lähtien olen tavallaan työtön. Tavallan, sillä vielä tämä kuukausi on sairauslomaa. Kävin tänään kuitenkin ilmoittautumassa työnhakijaksi, joten tästä alkaa nyt sitten taas uusi hakuprosessi. Koti löytyi ja on jotakuinkin asuttavassa kunnossa, joten nyt sitten vuorossa työn etsintä. Odotan itse asiassa innolla että mitä elämä tuo mukanaan. Palan halusta päästä tekemään töitä, olemaan osa työyhteisöä ja saamaan rutinia elämääni!

Vielä yksi uutinen koskien nöffinetsintää.. Pitäkää peukut ja varpaat pystyssä, ensi viikolla voi mahdollisesti syntyä nöffi-tyttömme… En edes uskalla ajatella sitä, sillä toivon niin paljon että kaikki menisi hyvin.

Kategoriat Elämää
  • Pia on >Työnhakua ja toivetta>Etätyöt olisi ihan unelma, mutta katsotaan nyt mitä löytyy. Kirjoittaa en osaa, enkä ole kätevä käsistäni, joten se siitä, vaikka sekin olisi ihan tosi ihanaa myös. (Pentua en edes uskalla mainita, koirakuume on niin taivaissa tällä hetkellä....)
  • Mikaela on >Työnhakua ja toivetta>Aaaw, pentu ;O)Uuden työn pitänee siis löytyä läheltä uutta kotia. Oletko koskaan ajatellut ryhtyä tekemään ns. vaikka etätöitä, kotoa käsin jolloin stressi olisi minimissä? Jos olisin lahjakas kirjoittaja tai vastaavaa niin rupeaisin heti friikuksi vaikka siinäkin on omat ansansa...