>Turhautumista

>Tekisi mieli saada kunnon raivari. Ei varsinaisesti mitään syytä, muuta kun oma saamattomuus. Koti on aivan sietämättömässä kunnossa ja mitään ei tahdo löytyä ja ei vaan saa tavaroita järjestykseen. Kännykästäni on akku loppu, laturi meni rikki ja toinen laturi on hukassa.

Tänään tuhrautui lähes koko päivä taas kun piti käydä Helsingissä ja Espoossa asioilla. Kävin mm. Ikeassa vihdoinkin ostamassa työhuoneen kalusteet. Tietty ne pöydänjalat jotka halusin oli loppu, joten jouduin tyytymään huonompaan ratkaisuun, mutta oli vaan pakko saada ne ostettua että tähän kaaokseen saisi vihdoinkin jonkun järjestyksen joskus.

Toinen pysähdys oli vanhalla kuntosalillani. Itku kurkussa (kuvainnollisesti siis) jouduin luopumaan sen jäsenyydestä. Olen viihtynyt siellä tosi hyvin ja vastaavaa ei niin helposti löydy, varsinkaan ei täältä. Ihan parhautta siellä on nimittäin uima-allas!!! Vesi on elementtini, joten vesi-liikunta on ihan ykköstä. Uimahalleja tietty on, mutta tuolla salilla parasta oli se että uima-allas oli aika vähällä käytöllä, joten sain usein olla yksin vesijuoksemassa. Lisäksi vesijumppatunnit oli tosi hauskoja. No, kaikkea ei voi saada.

Huomenna taas menee koko päivä kun pitää taas mennä Helsinkiin. Tuntuu että ravaan siellä enemmän kun siellä asuessani..