>Tervetuloa uuteen Babysteps-blogiini!

>Uusi elämä ja uusi blogi.. Vanha Babysteps-blogini syntyi kolme vuotta sitten kun olin sairastaessani lueskellut blogeja usean päivän ajan ja päätin että nyt on aika perustaa oma. Elämäni on muuttnut täysin tuon kolmen vuoden aikana ja nyt on aika ottaa hyppy tuntemattomasta julkiseen. Blogini toimii jatkossa omalla nimellä ja tukee työtäni  hyvinvoinnin edistämiseksi.

Koin kuitenkin aiemmat tekstini tärkeiksi, joten siirsin myös vanhat, edellisessä Babysteps-blogissani julkaistut tekstit tänne. Blogihistoriani alkutaipaleet sijoittuvat aikaan kun olin todella ristiriitaisessa tilanteessa. Toisaalta olin vasta tavannut nykyisen avomieheni, etsimme yhteistä kotia ja elin elämäni onnellisinta aikaa. Toisaalta taas kävin läpi kolmatta romahdustani työuupumuksen uuvuttamana. Meillä oli myös muita murheita joita en mitenkään tuonut esiin blogissa. Nyt kun luen eteenkin kevään 2009 tekstejä en voi käsittää miten olen onnistunut antamaan niin ruusuisen kuvan elämästäni. Toisaalta tämä vaan todistaa että kulissien takana voi tapahtua mitä vaan..

Vuosi 2009 toi myös mukanaan kokonaan uuden elinympäristön kun muutimme maalle. Elämäämme astui myös kolmas perheenjäsen kun Eevi muutti meille marraskuussa.

Voin vain sanoa että onneksi en tiennyt mitä tulevaisuus tuo mukanaan. En olisi silloin kestänyt tietoa että paluuni työelämään pitkittyy niin kauas tulevaisuuteen. En onneksi tajunut silloin kuinka väsynyt ja hajalla olin. Näin jälkikäteen ymmärrän että tällä kaikella on ollut tarkoitus, mutta en usko että se tieto olisi lohduttanut minua kun kaikki oli vielä vasta tapahtumassa. Tosin enhän minä vieläkään tiedä mihin tieni vie, onneksi. Aika näyttää. Tervetuloa mukaan! 🙂