>Tekemättömiä töitä, valvottuja öitä

>Onhan muillakin välillä öitä kun ei millään saa unta? Minulla ainakin on.. Silloin pyörii mielessä vaikka mitä. Usein tekemättömät työt. Viime öinä olen kyllä flunssan ansiosta nukkunut hyvin, mutta flunssa on teettänyt sen että tekemättömien töiden lista kasvaa kasvamistaan.


Kun pari kuukautta sitten remontoimme uutta kotiamme muutama tila jäi maalaamatta. Minä itse en vahingossa huomannut sanoa remppa-miehille että tuulikaappikin pitäisi maalata. Myös eteisen kaapit unohtui. Tarkoituksella jätimme kahden makuuhuoneen seinät maalaamatta. Rempan ulkopuolelle jäi ihan tarkoituksella myös wc, kodinhoitohuone ja kylpyhuone/sauna. Jälkimmäiset on tarkoitus remontoida sitten joskus kun ollan vähän säästetty rahaa niihin. Makuuhuoneet maalataan ‘sitten joskus’. Mutta muut..


Olen siis mielessäni tehnyt listaa mitä kaikkea pitäisi tehdä. Jotta listasta ei mikään unohtu kirjaan tekemättömät työt nyt tähän:
– Tuulikaapin katon ja seinien maalaus
– Eteisen kaappien maalaus (ulkopuolelta)
– Keittiön pöydän uudelleen-vahaus
– Keittiön kahden tuolin uudellen-vahaus
– TV-tason vahaus
– Pikkupöydän vahaus
– Uusien wc-hyllyjen vahaus


Töitä siis riittää. Periaatteessa nuo kaikki pitäisi tehdä mahdollisimman pian. Noiden lisäksi on vaikka mitä pienempiä projekteja.

Tänään onneksi vaikuttaa olevan parempi olo, mutta perjantaina PITÄÄ olla terve, joten yritän ottaa vielä tänään hyvin rauhallisesti. Mutta jossain pitäisi päästä käymään. Tuntuu että hajoan vaan sisällä olemiseen. Jos ei muuta niin voisin lenkkeillä postilaatikolle 🙂

ps. Kuvilla ei ole mitään tekemistä tekstin kanssa, ne vaan muistuttavat piknikistä kauniina kesäpäivänä.