>Täyskuu ja tähdet

>Tänään onneksi oli parempi päivä. Eevi on ollut oikeen kiltti ja reipas. Harjoiteltiin jopa hyvällä menestyksellä yksinolemista.

Jotenkin minulla on ollut viime päivät täysin veto pois. Väsyttää, mutta en saa nukuttua kunnolla. Olen täysin saamaton ja tuntuu että en jaksa mitään. Flunssasta olen onneksi parantunut, mutta joku ihmeen alakulo on nyt päällä. Ei kuitenkaan niin että olisin onneton tai huonolla tuulella. Olen kuitenkin saanut hieman lisää joulukoristeita kotiimme. Tai siis lähinnä valoja ja kynttilöitä. Olen myös ollut onnellinen parin viime päivän pakkasista. On ollut aivan ihanaa kun ulkona on huurteista. Tietty helpottaa myös elämää kun ei tarvi olla kuivaamassa koiran tassuja joka ulkoilukerran jälkeen. Iltaisin kun ollaan oltu Eevin kanssa pihalla olen katsellut tähtiä ja kuuta ja nauttinut. Kylmä, kirkas tähtitaivas ja hiljaisuus.