Tavoitteena painonpudotus!

Uusi vuosi ja uudet mahdollisuudet. Vai onko? Eikö elämä jatku ihan normaalisti. Vuosi vaihtuu ja opettelemme kirjoittamaan uuden vuosiluvun. Uudenvuoden lupauksia, ainakaan menestyksekkäitä sellaisia, en ole harrastanut koskaan. Olen kuitenkin asettanut tavoitteita tulevalle vuodelle. Olen jopa visualisoinut ne itselleni tekemällä kuvakollaasin.

goals

 

Tärkein tavoitteeni tulevalle vuodelle tulee olemaan painon pudostus. Pitkä kamppailu mielenterveyden tasapainon saavuttamiseksi ja lääkitys yhdessä toivat mukanaan paljon ylimääräistä painolastia. Olen tietenkin tiedostanut että painoni nousi nopeaa tahtia, mutta kaikki jaksaminen meni siihen että yritin pysytellä pinnan yläpuolella.

Viimeisen vuoden olen jo tiedostanut sen kuinka tuskastunut olen ollut painooni. Olen alkanut kiinnittää entistä enemmän huomiota pahaan oloon jonka valtava ylipaino tuo mukanaan. Nyt on aika onnistua painon pudotuksessa. Jaksamiseni on parempi ja uskon että asiat on nyt sen verran hyvin että minulla on voimavaroja tarttua painonhallintaan. Helppoa se ei tule olemaan ja tämä projekti tulee kestämään kauan, mutta motivaatio on kohdallaan ja nyt vielä teen asiasta julkisen, joten eiköhän sekin motivoi entisestään.

Painonpudostus lähttilanne

Kuvassa minä olen saman kokoinen kun nyt, olen sentään onnistunut pitämään saman painon jo pidempään ja näin ollen pysäyttämään painon nousun. 🙂 Nyt pitää vaan kääntää kurssi! Kuvan on ottanut ystäväni ja kokemusasiantuntija-kollegani Saila Turkka.