Babysteps Consulting erbjuder föreläsningar, kurser och coaching i bl.a. burnout, stresshantering, välmående på arbetet och självkänsla.

Företaget består av mig, Pia Alarto (f. Store). Till min grundutbildning är jag politices magister, men jag har jobbat med försäljning, marknadsföring och it i över tio år. Jag blev allvarligt utbränd och deprimerad i 30-års åldern. Som ett steg i min rehabilitering gjorde jag en total livsstilsförändring i och med att jag sa upp mig från mitt jobb och flyttade från centrala Helsingfors till landet i Ingå.

Jag samlade krafter i ett år och började sen ta små steg tillbaka in i arbetslivet. Jag fick bl.a. kontakt med konsultföretaget Carolin, där jag jobbade några månader. Jag insåg dock att jag behöver större självständighet och började jobba som självständig företagare. 2011-2012 deltog jag i en erfarenhetsexpertutbildning och är numera även erfarenhetsexpert. Jag var med och grundade KoKoA, föreningen för erfarenhetsexperter.

Babysteps Consulting grundades våren 2012 och växer med små steg till expert inom välmående. Jag har jobbat deltid på Helsingfors och Östra-Helsingfors klubbhus som erfarenhetsexpert inom ett projekt som hjälpte klubbhusets medlemmar ut i arbetsliver. Jag har också jobbat som coach på jobbsökningskurser på Spring Hosue. Numera jobbar jag heltid på Spring House som nätrådgivare på Nylands TE-byrå i Lojo. Jag gör uppdrag i mitt företag på sidan av mitt heltidsjobb. Via mina jobb träffar jag människor som vill utvecklas och komma vidare. Samma strävan har människor som jag möter i jobbet i mitt företag.

Inom Babysteps Consulting har jag bl.a. föreläst, utbildat, arbetshandlett, dragit kurser och utbildat erfarenhetsexperter.

Babysteps (= små steg) är min livsfilosofi och påminner mig dagligen om att jag skall ta ett steg i taget och inte rusa framåt.

Mitt modersmål är svenska men jag har mest jobbat på finska och därför är mina hemsidor tills vidare mest på finska.

 

 

View Pia Store's profile on LinkedIn

 

Mina kontaktuppgifter:

Babysteps Consulting
Pia Alarto
Ingå
050 511 0033
pia@babysteps.fi
www.babysteps.fi
www.skam.fi
FO-nummer 2466269-0