Stressi hallinnassa

Alkuvuosi oli minulle rankkaa aikaa. Olin paljon työmatkoilla, tein paljon töitä ja tämän päälle toimin vielä aktiivisesti kahdessa eri yhdistyksessä. Vaikka vointini olikin kohtalaisen hyvä, tunsin kuitenkin että pitkän päälle en olisi kestänyt tuollaista tahtia ja pirstaleisuutta. Yritin kovasti jättää pois kuluttavia asioita ja keskittyä oleelliseen, onnistuin siinä kohtalaisesti, mutta tunsin että on pakko saada jonkinlainen muutos syksylle.

Sitten törmäsinkin mahdollisuuteen. Helsingin Klubitalolla oli avautunut työ joka vaikutti kun minulle suunnitellulta. Sain hyödyntää osaamistani ja sain syventyä työhön jota halusin tehdä. Osa-aikaisesti, niin että minulle jäisi aikaa kehittää omaa yritystäni, joka oli jäänyt muiden kiireiden jalkoihin.

Tein taas karsinnan ja minulle jäi kolme työtä. Olin kaksi päivää viikossa klubitalolla, tein satunnaisesti sijaistuksia työnhakuvalmennuksissa ja keskityin yritykseeni. Tämän syksyn aikana olen saanut lisää energiaa ja olen löytänyt taas hieman piilossa olleen innostuksen työhöni. Koen kaikki työtehtäväni palkitseviksi ja saan valtavasti energiaa ihmisistä joita kohtaan. Koen että olen tämän syksyn aikana kehittynyt työssäni juuri siihen suuntaan mihin haluankin.

Välillä on ollut kiireistä ja rauhalliset kotityöpäivät ovat jääneet vähille, mutta toisaalta osaan nyt nauttia näistä entistä enemmän. Juuri nyt tiedän että voin hyvin ja että minulla on oikea suunta. Otan edelleen pieniä askeleita, mutta kun katson polkuani huomaan miten pitkälle olen jo päässyt. Se huonovointinen, repaleinen ja väsynyt Pia joka viisi vuotta sitten uskalsi jättäytyä tyhjän päälle, on kehittynyt hyvnvoivaksi, ehjäksi ja energiseksi Piaksi, joka pääsee tekemään sitä mitä halusi jo silloin: hyödyntämään omia kokemuksiaan auttaakseen muita. Tänään on hyvä olla, huomisesta ei tiedä kukaan, mutta jatkan matkaa pienin askelin luottavaisena!

2014-11-23 15.51.07