>Ruokala Lokki ja haaveita

>Väsyttää ja paljon. Ei pitänyt tänään kirjoittaa mitään, mutta sitten löysin muutaman sarjakuvan jotka inspiroivat tämän päivän tekstejä..


Ruokala Lokki on kiva, pieni elokuva jonka näin jokin aikaa sitten. En ollut koskaan edes kuullut kyseisestä elokuvasta, vaikka se on pari vuotta vanha, ennen kun eräs tuttuni toi sen mukanansa. Elokuvan suomalaiset näyttelijä-suoritukset olivat tökköisimmästä päästä, mutta silti se hurmasi herttaisuudellaan. En todellakaan ole mikään elokuvakriitikko, mutta tämä oli katsomisen arvoinen!!! Suosittelen. Ehkä koko muu maailma tosin on jo kuullut puhuttavan siitä, mutta minulle tämä oli uutuus..


Toinen sarjakuva-strippi herätti jostain syystä henkiin minussa olevan koirakuumeen. Tosin mielikuvitusystävä-tiikerillä ja koiralla ei ole varsinaisesti mitään tekemistä toisiensa kanssa, mutta silti.. HALUAN KOIRAN!!! Mieluiten ison ja mustan, mutta makkarakoirakin sopii. Tai jopa mikä tahansa. Ehkä pitää taas vierailla ystävieni luona maaseudulla, tai sitten ei, voi olla että se vaan pahenee siitä.

Kolmannella stripillä ei ole mitään tekemistä minkään kanssa.. Paitsi, hyvää yötä! Don’t let the bedbugs bite.

Stripit täältä, täältä ja täältä.