Rohkeus

Vuodenvaihteessa on tapana tehdä uudenvuoden lupauksia jotka sitten usein pettävät melko pian. Minä en varsinaisesti tehnyt lupausta, mutta ajattelin että tämän vuoden teema tulee olemaan rohkeus. Aion uskaltaa enemmän. Aion puhua asioista mistä olisi helpompi olla puhumatta ja aion tarttua tilaisuuksiin jotka ovat pelottavia.

DSC_1544

Kaikesta ei tarvitse puhua eikä kaikkeen tarvitse suostua, mutta kehittymisen kannalta on hyvä välillä astua omalle epämukavuusalueelleen ja laajentaa maailmankuvaansa. Minulla on nyt sopiva tasapaino elämässä jotta luovuuteni herää taas ja pursuan kaikenlaisia ideoita jotka ovat loistaneet poissaolollaan viime aikoina. Tuntuu että nyt kun moni asia on tasapainossa minulla on taas aikaa ja jaksamista luoda aivan uutta tai jatkaa kesken jääneiden asioiden kehittelyä.

DSC_1510

Nyt on kuukausi takana “uutta” rohekampaa elämääni. Olen kirjoittanut monia tekstejä jotka ovat vaatineet minulta rohkeutta, olen puhunut ääneen asioista jotka ovat minulle vaikeita, olen uskaltanut lähteä mukaan projekteihin jotka tuntuvat pelottavilta ja uskallan joka päivä kuunnella omaa ääntäni.

DSC_1526

Tämä tuntuu hyvältä ja aion jatkaa. Välillä pelottaa ja tekisi mieli olla vaan hiljaa jossain nurkassa, mutta silloin rohkaisen itseäni yrittämään. Toistaiseksi olen kokenut että se kannattaa!