>Rapuja ja kaverukset

>Super-kiireinen viime viikonloppuni ei koostunut pelkästään häistä ja uintireissusta. Ehdin tavata sukulaisia ja ystäviä, ja erityisesti serkkuni pienen koiranpennun, sekä osallistua rapujuhliin.

Ystäväni kävi lastensa kanssa, joista vanhempi on kummityttöni, Eeviä katsomassa. Ystäväni asuu perheineen ulkomailla, joten tytöt tapasivat Eevin vasta toista kertaa. Hyvin tulivat silti toimeen!

Rapuja söimme häitä edeltävänä iltana. Tällä kokoonpanolla juhlimme ensimmäistä kertaa, mutta elokuun rapujuhlista vanhempieni luona on muodostunut perinne. Hauskaa oli, vaikka minä juhlin hillitysti ja menin nukkumaan hyvissä ajoin. Olin nimittäin luvannut mennä auttamaan hääjuhlapaikan koristelussa, joten joudin herämään hyvin aikaisin.

Eevin kohokohta viikonlopun aikana oli serkkuni koiranpennun tapaaminen. Pieni pentu on chihuahua, joten kokoeroa ystävyksillä on n. 45 kiloa tällä hetkellä. Ensikohtaamisella chihu pelkäsi Eeviä, mutta ei kestänyt kauan niin niistä tuli hyvät ystävät. Eevi juoksi pikkuisen perässä ja se pompotti Eeviä minkä jaksoi. Eevi ja pentu tapasivat joka päivä vierailumme ajan ja viimeisenä iltana Eevi haukkui takaisin pennulle, kerran.

Torstaista maanantaihin kestänyt super-viikonloppu oli hauska, tapahtumarikas ja väsyttävä. Oli aivan ihanaa, mutta oli enemmän kun ihanaa päästä kotiin lepäämään! 🙂