>Pilvenhattaroita ja vaaleanpunaisia kukkia

>Väsynyt remontoija täällä hei.. Hyvät ihmiset, älkää KOSKAAN maalatkoo (kirjoitetaanko se noin??) mitään vaaleansiniseksi. Älkääkä KOSKAAN yrittäkää maalata vaaleansinistä seinää valkoiseksi.. Tuloksena on kahden maalauskerran jälkeen pilvenhattaroita. Edelleen.. Toivottavasti kolmas kerta toden sanoo.

Njo, muutto ja remppa alkaa käydä raskaiksi. Onneksi lauantaina on D-Day! En malta odottaa. Haluan asua yhdessä paikassa, haluan että tavarani ovat yhdessä paikassa ja haluan istua kotona rauhassa tekemättä mitään kokonaisen illan. Olkoonkin että ympärilläni on täys kaaos. En halua poistua Inkoosta moneen päivään..

Nyt alan miettiä miten saisin J:n lämpeämään aivan ihanalle tapetille jonka haluaisin olohuoneeseemme. Ongelmana on että siinä on vaaleanpunaisia kukkia, tai no siis ainakin tavallaan. Raporttia seuraa huomenna, nyt alkaa meinaan olla KIIRE!!

Pari huonoa kuvaa illustroi tämänhetkistä kaaosta Inkoossa.

Kategoriat Kotoilu
  • Murmeli on >Pilvenhattaroita ja vaaleanpunaisia kukkia>Kyllä se lauantai tulee äkkiä! :) Raskasta varmasti kun on tavaroita siellä täällä ja joskus rempan keskellä varmasti tuntuu että kestää niin kauan tämä kaaos. Mutta loputulos on varmasti odottamisen ja vaivan arvoinen!Remppaintoa ja tsemppiä maalailuiden kanssa! :)