>Pikapäivitys..

>Pääsiäisviikonloppu oli ihana! Syntymäpäivänäni tuntui kun olisin pumpulissa vuoratussa huoneessa, ihanaa oli! Kiitos rakkaani!

Syötiin hyvin, lepäiltiin, katsottiin Big Bang Theory:ta, nautittiin ja pikkuisen koirailtiin. Tämä pääsiäinen oli juuri sellainen kun halusinkin.

Tänään alkoi arki. Minä tapasin tänään pari hyvää ystävää ja pari tuttavaa. Eevi leikki Masu-kaverinsa kanssa. Tällä viikolla saan lisää tietoa opintojen suhteen. Tai lähinnä tietoa siitä että onko ne yleensä mahdolliset. Pari palaveria koskien rahoitusta siis.. Pitäkää peukkuja!

Meillä lumi sulaa valtavaa vauhtia. Ihanaa!! Tämä vaihe vaan on kovin ruma. Paljon on myös töitä edessä tänä keväänä. Oikeastaan en malta odottaa. Pihan suhteen en aio stressailla. Nurmikko olisi kiva pitää kunnossa, Eeville pitää tehdä kunnon piha, siis pitää rakaentaa kunnon aita ja suurentaa Eevin aluetta. Jotain kukkia pitäisi istuttaa ja nauttia omasta pihasta. J haaveilee uusista perunoista omalta pihalta. Siinä tämän kesän lista. Puuvajakin olisi kiva, katsotaan jos saadaan aikaiseksi. Varmaa on että tekeminen ei tänä kesänä lopu. 😀

Kategoriat Elämää
  • Pia on >Pikapäivitys..>Anni: onnea todella tarvitaan!! En ole vielä löytänyt ratkaisua :(Wiilea: niin on tarkoitus. Eevi onneksi ei ole karkailevaa sorttia, mutta onhan koira aina koira, joten koskaan ei voi olla varma. Tosin ei ole tarkoitus jättää Eeviä vartioimatta ulos.
  • Johanna on >Pikapäivitys..>Tehkää vahva ja korkea aita! Olen kauhulla katsonut ohi ajaessani, että toivottavasti Eevi pysyy pihassa, on se liikenne 51:llä niin hurjaa :(
  • anni on >Pikapäivitys..>Ihana lukea noin positiivista ja energistä tekstiä! :DTäällä pidetään peukkuja, jotta rahoitus opintojesi suhteen järjestyisi!!!!Kevät ja aurinko, tule jo!!!ILOA!!