>Pieni Masu ja uusi sohva

>Tapasin tänään aivan ihastuttavan pikku Masun.. Masu on ystäväni pieni, noin 8 viikkoa vanha, labradorinnoutaja pentu. Meidän neiti on kasvanut sen verran niin lyhyessä ajassa että tuo pieni ihanuus vaikutti ihan uskomattoman pieneltä Eeviin verrattuna. Toivottavasti niistä kuitenkin tulee kaverit kunhan Masu on ensin vähän kasvanut.

Uuden vuoden lähestyminen tuo myös tullessaan halun uudistua. Blogini täyttää pian vuoden. Muistan hyvin kuinka olin sairaana vuosi sitten ja tylsistyneenä aloin lukea blogeja. Siitä syttyi kunnon kipinä aloittaa oma. Tämän vuoden aikana on tapahtunut vaikka ja mitä. Koko elämäni on oikeastaan mennyt uusiksi ja hyvä niin. Muutokset tuskin jäävät tähän, toiveissa olisi paluu työelämään! Odotan myös ensimmäistä kevättä ja kesää omassa talossa ja ennenkaikkea omassa puutarhassa!

Uusi vuosi tuo myös hieman uutta kodin sisustukseen. Saimme joululahjaksi sisustusrahaa ja ajattelimme ostaa uuden löhö-sohvan. Siinä menee sitten olohuoneen sisustus (taas) uusiksi. Tänään käytiin alustavasti katselemassa sohvia, ja ehkäpä jo huomenna laitetaan suosikkimme tilaukseen. Muutama muu projekti olisi hyvä saada lähipäivinä valmiiksi ja tehkäpä jopa taulut seinille!!