>Pieni hengähdystauko

>

Monta asiaa on mielessä. Kesä ja loma ovat tehneet tehtävänsä. Mitään konkreettista ei ole suunnitteilla, mutta tunnen että olen ottanut monen monta askelta parempaan suuntaan! Tuntuu vähän pelottavalta edes kirjoittaa tätä tänne, mutta toivon että syksy tuo tullessaan paljon uutta minulle, eteenkin työrintamalla! Sain työkkärin tätiltä ohjeen lomailla ja rentoutua tämän kesän, ehdimme sitten miettiä vointiani ja tulevaisuuttani kun seuraavan kerran tapaamme elokuun lopussa. Tämä neuvo on ollut hyvin tärkeä ja sitä olen toistanut mielessäni useita kertoja. Olen antanut itselleni luvan lomailla!
Lomailuni on ollut aika aktiivista, tosin rentoja ja laiskojakin päiviä on mahtunut mukaan ihan riittävästi. Viikonloput ovat olleet kiireisiä ja olen ollut aika paljon matkoilla. Kesään on mahtunut yhdet häät, yhdet polttarit (toiset häät siis tulossa), pentutapaaminen Eevin kasvattajan luona, viikko vanhoilla kotiseuduilla Eevin kanssa, mökkimatka ystäviä tapaamaan, koirajuttuja ja monia kivoja hetkiä. 
Eevi on ‘aikuistunut’, ensimmäinen juoksuaika on meneillään parhaillaan. Eilen kävimme eläinlääkärillä kuukausittaisessa tarkituksessa ja saimme kuulla että polvi on hyvässä kunnossa ja enempää käyntejä ei tarvita!! Hyvien uutisten kunniaksi Eevi herkutteli jäätelöllä! Eevin uintiharjoitukset ovat edistyneet ja kasvattajan luona vieraillessamme Eevi ui ensimmäistä kertaa ihan itsenäisesti. Se on toistaiseksi ainut kerta, mutta uskon että kyllä se uinti ennen pitkää alkaa sujua ihan ongelmitta! 
Tämän kesän helteet ovat meidän perheessä olleet hieman haasteelliset. Pitkä- ja paksukarvainen koira ei nauti kolmenkymmenen asteen helteistä. Myös perheen miespuolinen henkilö kärsii kuumalla. Itse olen mieluiten sisätiloissa kun on kovin kuuma, mutta en kuitenkaan itse kärsi niistä samalla tapaa kun Eevi ja J. Onneksi kotimme on kuitenkin ollut kohtuullisen viileä ja Eevi on viihtynyt tuulettimen ääressä apukeittiön laattalattialla nukkuen. Kaikkeen kuitenkin tottuu ja onneksi Eevikin jaksaa vähän paremmin nyt. 
Nyt odottelen että J aloittaa lomansa, viikko vielä, siihen saakka onneksi on aika rauhallista. Saan vähän levätä kotosalla. Tai tarkoituksena olisi tehdä vähän kotitöitä. Sitten kun J:n loma alkaa niin olisi tarkoitus tehdä vähän muutoksia puutarhassa. Toivottavasti kelit suosii!
Kuvia en ole kovinkaan paljon napannut, tai jos olen niin niissä näkyy ystäviä ja sukulaisia, joten kovinkaan montaa en voi tähän liittää, mutta ehkä nämä kuvaavat ihanaa tunnelmaa josta olen tänä kesänä saanut nauttia!

Kategoriat Elämää
  • Johanna on >Pieni hengähdystauko>Minä olen jo palannut työkurimukseen. Se sinänsä harmittaa, että olisihan ihanaa lomailla ja nauttia täysillä uudesta kodista, mutta toisaalta tekee varmasti ihan hyvääkin :)Työviikkoni ovat melko epäsosiaalisia, sillä nukun päivät ja illat ennen töihin menoa taas haluan omistaa rötväilylle ja Milon kanssa olemiselle. Joku viikonloppu voitaisiin tavata ja vaikka grillailla tms.