>Pienet askeleet vs hurjat harppaukset

>Elämä vei mennessään ja blogi-parkani on jäänyt törkeän pitkäksi aikaa vailla huomiota. On ollut kaikenlaista tapahtumaa ja paljon tekemistä. Kaiken keskellä en ole jaksanut miettiä blogin päivittämistä. Ehkä myös podin jonkinlaista blogi-ähkyä aiemmnin syksyllä ja siksi teki hyvää pitää pieni tauko. Oli miten oli, olen siis täällä taas!

Tämä syksy on tuonut mukanaan monia pieniä askeleita takaisin työelämään ja hyvä niin. Olen oppinut paljon siitä mitä haluan ja mihin suuntaan olen menossa. Koen että olen ehdottomasti menossa oikeaan suuntaan. Nyt pitää vain muistaa edetä pienin askelin. Välillä olen hyvinkin turhautunut kun kaikki tapahtuu niin hitaasti, mutta todellisuudessa asiat etenevät jopa pelottavan nopeasti.

Minulla on kesken työharjoitteluuni liittyen pari netti-projektia joiden olisi tarkoitus valmistua tämän vuoden puolella. Toiveissa olisi sitten että ensi vuoden puolella voisin tehdä jotain työtä josta saan jopa palkkaakin… 🙂

Kotona kaikki on taas hyvin. Eeviltä leikattiin nielurisat pois pari viikkoa sitten, mutta nyt sillä on taas terveen paperit. Tämä syksy on tuonut tullessaan kauan kadoksissa olleen sisustus-innon ja olenkin pikkuhiljaa laitellut kotia kodikkaampaan kuntoon.

Ystäväni Johannan innoittamana olen myös aloittanut karppauksen. Sairastaminen ja lääkkeet ovat tuoneet mukanaan törkeän paljon kiloja aiemman ylipainon lisäksi ja olo on ollut välillä ihan ällöttävä. Olemme keskustelleet lääkärini kanssa lääkkeistäni (vaihdoin jossain vaiheessa lääkkeitä ja niiden mukana kiloja alkoi kertyä), mutta en halunnut vaihtaa muuten hyvin toimivia lääkkeitä. Nyt kuitenkin olen siinä pisteessä että jotain on tehtävä. Eevin kunnon kehitys on tuonut minulle myös mukavasti lisää lenkkeilyä, mutta liikunta ei yksinään laihduta, joten siksi kokeilen nyt karppausta. Pakko sanoa että olen tyytyväinen! Olo on hyvä enkä ole potenut nälkää.

Tässä päällimmäisenä mielessä olleet asiat. Pienin askelin palaan takaisin blogini ääreen.