>Pentu-asiaa ja sisustusta

>Tänään sovimme kasvattajan kanssa pennun noudon yksityiskohtia. Puhuimme myös pitkään muista asioista. Ihanaa kun on hyvä kasvattaja jolta saa tukea ja apua! Enää kolme yötä ja pentu tulee meille.

Sitten päivän sisustusasioihin. Makuuhuone on nyt ‘valmis’. Oikeat verhot tosin on vielä ompelematta, mutta saimme kalusteet vaihdettua ja huoneen kunnolla siivottua (jotta pentu voi tulla sotkemaan). Olen oikeen tyytyväinen! Työhuoneen suhteen olemme myös tehneet suur-urakan ja käyneet läpi kaikki siellä majailleet, Hämeenlinnasta tulleet epämääräiset laatikot. Pohjanmaalta tullut Billnäs-pöytä on jo lähes paikoillaan ja miehen uusille leluille (tulostin/skanneri ja palvelin) on paikka valmiina. Työhuoneen verhot odottavat vielä ompelemista, en ole vielä ottanut uutta ompelukonetta pois myyntipakkaukseta. Ompelutöitä odottaa jo vino pino, joten eiköhän olisi jo aika korkata kone..

Tänään laitoimme tuulikaappiin uusia koukkuja. Siellä oli ennen maailman tylsin ja rumin puinen naulakko joka nyt on otettu pois. Tilalle tuli mielestäni ihania koukkuja! Huomenna pitäisi tehdä pika-hyökkäys Ikeaan ja katsoa joskos sieltä bongaamani säilytyspenkki olisi jo tullut varastoon (netin mukaan sitä pitäisi olla siellä taas, viime käynnillä haluamani väri oli tietty loppu).

Viime päivien sisustusvimma on pitänyt sisällään myös kylpyhuoneen kaapin ja pyyhkeenkuivaustelineiden asennuksen. Kylpyhuoneessamme ei ollut yhtä ainutta säilytyskalustetta tms. Ei myöskään yhtään koukkuja tms. pyyheliinoille. Pitkän harkinnan tuloksena ostettiin tylsääkin tylsempi peilkaappi ja pari tankoa pyyheliinoja vaten. Ne on nyt sitten kanssa asennettu paikoilleen, tuotakaan ei olisi voinut tehdä hyvissä ajoin ennen tai jälkeen pennun saapumisen… Olen joka tapauksessa tyytyväinen lopputulokseen, sillä nyt saan kylpyhuoneestakin hieman mukavamman ja ennen kaikkea käytännöllisemmän!

Huomenna pitäisi vielä ripustaa taulu ja vanha kello olohuoneeseen, siivota olohuoneesta ja keittiöstä pois kaikki koiraa kiinnostavat pien-esineet ja asettaa miljoona mattoa lattioille. Ja ehkä tehdä vielä miljoona muutakin pikkujuttua jotka olen juuri nyt unohtanut.

Kotimme on edelleen sen verran sotkuinen kun ‘joku’ on availlut verkkokaupan laatikoita ympäri asuntoa ja joku toinen ei ole jaksanut vielä siivota jälkiä pois, joten saatte vielä odottaa kotikuvia. Lisää kuvia on siis luvassa hyvinkin pian. Sen sijaan saatte tällä kertaa ihailla miehen ottamia kuvia perjantaisesta sushi-harjoittelusta. Tein siis ensimmäistä kertaa koskaan itse sushia. Kokeilu oli ihan lupaava ja lopputulos syötävä. Joten varmasti harjoittelemme toisenkin kerran.

Kategoriat Kotoilu
  • Anonymous on >Pentu-asiaa ja sisustusta>Kuten tiedät mun hoksottimet ovat (välillä) hieman hitaat, olin varma että pennun nimeksi tulee Nöffi...joo.hhm. No arvataan sitten:NessuBlack BeautyInkoon Kaunotar (ok, nyt meni överiks, toi kuulostaa jo ravurilta, lopetetaan arvailu tähän)Ja kuule, sitten kun vihdoinkin joskus tulemme teille käymään niin, joo kyllä saa tarjota tota sushia, näytää älyttömän maukkaalta!Sara
  • RuusuLiisa on >Pentu-asiaa ja sisustusta>Ooh..sushi ja wasabia..kuola alkoi valumaan!Karvapalleron nimi on..hmm..kääk.. Alma! Ihan on Alman näköinen. Tai Tyyne. :D
  • anni on >Pentu-asiaa ja sisustusta>Sisustuskuvia haluaa hän!!!!!!NAM, sushi on IHANAAAAAA!!!! Nyt maistuisi. *Juoksee teille ja varastaa "ihan muutaman".. :PMukavaa iltaa!aaah.. koiralle nimen: Saako arvata montaa? Tää arvaa..1. Tilda2. Lissu3. Helmi:D