Luennot, kurssit & konsultointi

Luennoin, konsultoin ja vedän työpajoja/kursseja hyvinvoinnin ja onnellisuuden lisäämiseksi työ- ja yksityiselämässä. Lähtökohtaisesti olen työuupumuksen läpikäynyt kokemusasiantuntija ja teen töitä yhdistäen omat kokemukseni tutkittuun tietoon.

Olennaista on, että elät sitä elämää, jota sinä haluat elää. Tärkeää ja oleellista on, että opit tuntemaan itsesi, kuuntelemaan itseäsi ja sitä mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei.

Koulutusteni aiheista voit lukea lisää täältä.

Kokemusasiantuntijakoulutus

Olen suunnitellut ja toteuttanut kokemusasiantuntijakoulutusmallin joka pohjautuu Mielen avain -hankkeen koulutuksiin. Hengitysliiton hallinnoiman Homeesta sairastuneiden vertais- ja tukiverkostohankkeen tilaamaan koulutukseen sisältyi lähiopetuspäiviä, etätehtäviä (yksilö ja ryhmä) sekä työnohjausta. Aiheita oli mm. ryhmäytymien, kokemusasiantuntijuus, oman tarinan työstö, viestintä & esiintyminen ja kokemuksen työstö asiantuntijuudeksi. Ensimmäinen koulutus toteutettiin 2013-2014 ja toinen 2014-2015. Tässä Hengitysliiton tiedote ensimmäisen kokemusasiantuntijaryhmän valmistumisesta.

Muut palvelut

Teen myös markkinointi- ja  viestintätehtäviä sekä it-konsultointia.

 

Olen kouluttanut mm. johtamiskoulutuksissa, kansalaisopistossa, työyhteisöissä, tiimeissä ja oppilaitoksissa. Olen ollut mukana perustamassa kokemusasiantuntijoiden omaa yhdistystä, KoKoA – Koulutetut kokemusasiantuntijat ry:ä. Koulutukseltani olen valtiotieteiden maisteri.

Työskentelen suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.