>Paljastus

>Olen vihjaillut että olen jostain syystä erityisen onnellinen juuri nyt. En ole uskaltanut kertoa syytä sillä on pelottanut että jos joku menee pieleen. Mutta enpä usko että se asian kertominen vaikuttaa siihen. Joten, olen maanantaista lähtien käynyt töissä!!! Minulla on taas työpaikka, työkavereita, työpöytä, työtuoli, työtietokone, työpuhelin ja säännöllinen työaika! Työni on työkkärin tukemaa työkokeilua, en siis ole kyseisen yrityksen palkkaama, mutta tunnen silti itseni ihan oikeaksi työntekijäksi!

En halua tarkkaan kertoa mitä teen, mutta voin paljastaa että olen pienessä konsulttiyhtiössä, joka on keskittynyt yksilön-, ryhmän- ja johtajuuden kehittämiseen. Minulle tämä on haaveiden täyttymys, sillä haluan työskennellä ihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi. Tämä on suuri askel siihen suuntaan! Työpaikassani minulla on mahdollisuuksia kehittyä ihan valtavasti ja tuntuu nyt että vain taivas on rajana siihen mitä voin tulevaisuudessa tehdä.

Ensimmäinen työviikko on siis nyt takana ja puhisen edelleen intoa! Työni on todella mielenkiintoista ja innostavaa. Olen ollut joka ilta todella väsynyt, mutta sehän kuuluu asiaan.

Että tämmöisiä uutisia tällä kertaa…

Kategoriat Inspiraatiota
  • Pia on >Paljastus>Kiitos! Tack!
  • Mie on >Paljastus>Det där låter ju helt super! Vem annan kan säga att " taivas on rajana" på jobbet... Grattis!
  • anni on >Paljastus>:D Jeee, NYT se paljasti..hihihhh.. Heti kun huomasin et sulta oli tullut bloggaus, klikkasin.. :)Ihanaa, valivalista tuommoiseen innostukseen! Ihanaa!! Arvaa vaikuttako ilosi myös muihin! Ihanaa kun jaoit ja kerroit.. Tsemppiä työhön!!!! Just tuollee sen pitää mennä.
  • RuusuLiisa on >Paljastus>Voi kun ihania uutisia! Iso halaus ja onnenpotku persuuksille :)