>Outoja tuntemuksia

>Mikä lie kuntokärpänen minua on puraissut.. Eilen hikoilin kunnolla tehdessäni puutarhatöitä ja siivousta kotona. Tänään kävin sauvakävelemässä ja vielä shindoilin kotona. Ei haittaa yhtään, ihmetyttää vaan. Saisi jäädä pysyvästi pörräämään tänne moinen kärpänen.


Saimme raporttia kennelistä ja pennut kasvaa hyvää vauhtia ja harjoittelevat kuulemma sisäsiisteyttä!! Vielä reilut kolme viikkoa, en malttaisi odottaa. Samalla hieman hirvittää. Apua, meidän vastuulle tulee pieni pentu ja sen kasvattaminen isoksi koiraksi. Toisaalta sekä minulla että J:llä on ollut koira aikaisemminkin. Joten eiköhän me selvitä.


Olen viime päivät ollut innoissani uudesta kodinkoneestamme. Saimme nimittäin J:n isältä ylimääräiseksi jääneen kuivausrummun! Pidän sinäänsä pyykin kuivaamisesta ulkona (siitä olen ehtinyt innostua toden teolla tänä syksynä), mutta aina ei ole mahdollista kuivata kaikkea ulkona, joten siksi kuivausrumpu on hieno apulainen. Ja kun se nyt kerran saatiin ilmaiseksi niin..


Tuntuu että jopa kotityöt on paljon kivempiä kun on enemmän tilaa ympärillä. Mikäkähän pöpö minuun on iskenyt? Ehkä se on vaan se maalaiselämä..

Kategoriat Hyvinvointi
  • Pia on >Outoja tuntemuksia>Pirteyttä on kyllä edelleen ilmassa, tosin välillä vähemmän. Pääasia että hyvältä tuntuu edelleen!
  • anni on >Outoja tuntemuksia>Ollanko me oltu samoilla nurkilla kuvaamassa? Hihh!Ihana pörriäinen sulla. Otan TOSI mielelläni kuntoka¨rpäsen tartunnan sulta!!!
  • Murmeli on >Outoja tuntemuksia>Maalaiselämällä voi olla oma vaikutuksensa. Olet kyllä ollut tosi ahkera, käy aivan kateeksi (minä kun olen maailman laiskoin kotitöiden tekijä).Kuivausrumpu on kyllä kätevä, itse tykkään siitä erityisesti siksi että se vähentää vaatepölyä ja irroittaa hyvin lemmikkien karvat pyykistä (sinullakin kun kohta on se karvainen tassuttelija siellä :)