>Onnelisuuden Eevi

>Jaiks.. Aika rientää. Sen totesi myös ystäväni Johanna blogissaan. Perjantait on näemmä hyviä päiviä minulla. Olen ollut tänään erittäin hyvällä tuulella! Tosin se johtuu onnistuneesta käynnistä eläinlääkärillä…

Eevi alkoi ontua taas leikattua takajalkaansa keskiviikkona. Onneksi saimme jo tälle päivälle ajan Eevin leikanneelta ortopediltä. Ja kyseessä oli kuulemma normaali reaktio. Polveen piikitettiin jotain nivel-lääkettä ja huomenna taas normaali elämä jatkuu polven suhteen (tänään oli tokkurassa nukutuksen jäljiltä). Samalla käynnillä diagnostisoitiin tulehtus nielurisoissa, toivottavasti lääkkeet tehoaa, muuten on edessä leikkaus.

Minulla onnellisuuskäyrä on osittain johtuva Eevin voinnista. Jos koirani ei voi hyvin, minulla on huono olo. Keskiviikko-illan itkin ja kirosin huonoa onnea (osittain johtuen yli-väsymyksestä), torstaina oli parempi päivä, mutta en voi sanoa olleeni hyvällä tuulella. Tänään tuntui kun olisin leijunut pienillä pilvillä. Sain selville mikä oli vikana, ja samalla röntgenkuvat paljastivat leikatun polven kuntoutuneen hyvin, pienestä takaiskusta huolimatta!

Kategoriat Elämää Hyvinvointi
  • Johanna on >Onnelisuuden Eevi>Totean vielä tännekin, että onnea Eevin hyvistä uutisista ja pikaista paranemista molemmille :)
  • Pia on >Onnelisuuden Eevi>Kiitos!!!! Pari päivää sitten, itkiessäni yliväsyneenä Eevin ontumista, huomasin taas että ehkä ei kannata ajaa itseään ihan loppuun.. Unohdan sen väillä itse, mutta onneksi kehoni ja J muistuttavat että olisi aika taas rentoutua.. :)
  • RuusuLiisa on >Onnelisuuden Eevi>Ihania uutisia :) Ja olen tosi onnellinen puolestasi - lukiessani näitä sinun viime aikojen päivityksiä. Älä väsytä itseäsi liikaa?! *halaus* Rentouttavaa viikonloppua sinne..