>Olen onnellinen!

>Viime päivinä olen muistellut vuoden takaisia tapahtumia. Viime loppukesä ja syksy oli minulle merkittävää aikaa monella tavalla. Löysimme uuden kodin, remontoimme sitä ja pääsimme muuttamaan elokuun lopussa. Sanoin itseni irti pitkäaikaisesta työpaikasta ja jouduin kohtaamaan ensimmäistä kertaa elämässäni työttömyyden. Oman sairastamisen lisäksi mieheni sairasti myös ja oli aika huonossa kunnossa. Kaiken kaikkiaan vuosi sitten elimme todella raskasta aikaa.

Kun muistelen vuoden takaisia fiiliksiä en voi olla ihmettelemättä miten paljon voi tapahtua vuodessa. Olen ollut viime aikoina kun duracell-pupu. Olen tehnyt paljon ja saanut paljon aikaiseksi. Olen väsynyt, mutta se johtuu ihan siitä että olen lähes koko ajan liikkellä. Vuosi sitten olin väsynyt vaikka en tehnyt yhtään mitään. Nukuin pahimmillaan 2/3 osaa vuorokaudesta.

Minä olen tehnyt suuria muutoksia elämääni ja huomaan että ne ovat olleet oikeita. Olen onnellinen kun minulla on ollut mahdollisuus muuttaa maalle, viettää ‘välivuosi’ ja kasvattaa ihanaa koiranpentua. Nyt koen olevani paljon vahvempi. Koen että jaksan paljon enemmän kun vuosikausiin. Koen että elämäni on tasapainossa. Olen onnellinen!

Tämän postauksen kuvissa seikkailee Eevi, joka pääsi hetkeksi osallistumaan viikonloppuna jatkuneeseen piharemonttiin. Tosin vain hetkeksi, sillä Eevistä oli enemmän haittaa kun hyötyä. Eevi jatkoi päiväänsä seuraamalla tapahtumia pienen matkan päässä naruun sidottuna.

PS: Kiiiiiiiitos Anni kauniista sanoistasi! Ilahduin niin että oli pakko saman tien pyytää J lukemaan mitä olit kirjoittanut. Kiitos, olet ihana!!

  • Pia on >Olen onnellinen!>Anni, suurin haaveeni on jollain tavalla auttaa muita omien kokemusteni perusteella. Tämä blogi on itselleni päiväkirja omasta kehityksestäni, haluan pitää sen julkisena monestakin syystä ja ilahdunkin kovasti kun kuulen että joku saa jotain irti näistä höpinöistäni. Kovasti kiitos sinulle! Sinun blogiisi ja sen aitouteen koukutuin heti.Johanna, kiitos! Meidän ystävyytemme on jo nyt antanut minulle todella paljon. Jatketaan samaa rataa... Tosin sinä voisit kyllä tervehtyä pian!!!
  • Johanna on >Olen onnellinen!>Ajattelinkin, kun viimeksi kävit, että vaikutat niin tasapainoiselta ja onnelliselta. En tiedä, osasinko sitä sanoiksi pukea, mutta olisi pitänyt <3 Olen niin iloinen siitä, että olen saanut sinut ystäväksi ja että jaamme näitä elämänkokemuksia keskenämme! Nähdään pian taas.
  • anni on >Olen onnellinen!>Anni täällä heips taas.. Hetken kesti, mistä sanoista.. mut aaaaahh... :D Olet toisaan osannut tehdä blogistasi sellaisen ..mm (hitto olen huono selittämään), josta saa itse voimaa ja/tai lohtua. Hetken pysähtyä ja lukea iloista ja murheista, mutta silti rauhoittua ja siis PYSÂHTYÂ. SItä joudun harjoittelemaan jatkuvasti. EHkä opin vähän jo.Kirjoitit, että vuodessa voi tapahtua NIIN paljon muutosta, totta.. Meilläkin melko erilaista verrattuna vuosi sitten juttuihin. Edes jos vertaa vaan niitä omia ajatuksia pääkopan sisällä.Pihahommat odottaa täälläkin. Iloa syksyyn!!HEI, miten kävi niiden sun opintojen kasnsa? Jos olet kirjoittanut, multa mennyt ohitse..Kaunista torstaita!