Muutoksia taas

Minulla on taas edessä muutos. Jätän klubitalon ja palaan kouluttajaksi työnhakuvalmennuksiin. Myös Babysteps Consulting aktivoituu pitkän tauon jälkeen.

Jätän klubitalon hyvin haikeana, mutta myös kiitollisena. 13 kuukautta vertaisohjaajana/kokemusasiantuntijana on opettanut minulle todella paljon ja olen sanoinkuvaamattoman onnellinen että sain tämän mahdollisuuden. Olen aivan varmasti parempi kouluttaja, valmentaja ja ihminen tämän kokemuksen ansiosta. Yhteistöä ja ihmisiä tulee kova ikävä. Työ jäi kesken, mutta olen samalla iloinen että uusi vertaisohjaaja/kokemusasiantuntija pääsee jatkamaan ja muokkaamaan toimen omannäköisekseen.

Minä jätän klubitalon terveydellisistä syistä. Sisäilmasta sairastuneiden kouluttajasta tuli itse sisäilmasairas. En ehkä olisi kaivannut juuri tässä asiassa omakohtaisa kokemusta, mutta opinpahan tästäkin. Saan syvemmän ymmärryksen siitä mitä koulutuksiini osallistuneet ovat käyneet läpi. Reagoin siis johonkin työpaikallani ja minulla se tarkoittaa että hengittäminen vaikeutuu, hengästyn todella helposti ja olen koko ajan väsynyt. Hain aikanaan tätä työtä joka siis on osa-aikainen, jotta ehtisin kehittää omaa yritystäni paremmin. Aikaa olisi ollut, mutta sairastaminen aiheutti sen että energiaa ei ollut. Taustalla tässä on astma johon sairastuin entisessä työssäni. Todennäköisesti siinäkin oli sisäilmaongelmat pohjalla. Ollessani poissa altistusta aiheuttavasta paikasta voin hyvin ja energia palautuu. Siksi lähden.

Olen pitkään jo prosessoinut tätä muutosta ja olen oikestaan aika innoissani palaamassa työnhakuvalmennuksiin. Olen oppinut paljon uutta ja minulla on nyt paljon enemmän annettavaa. Babysteps Consultingin suhteen en tiedä vielä mihin matka vie, mutta olen täysin vakuuttunut että se selviää tässä matkan varrella.

Hieman haikena, mutta samalla kiitollisena, luottavaisena ja innokkaana lähden kohti syksyn haasteita.

08-15