>Muisteluja

>En taaskaan päässyt nyrkkeilemään. Tällä kertaa valmentaja perui. Mutta, mutta, mutta… Kävin vesijuoksemassa ja uimassa. Fiilis sen jälkeen oli aivan fantastinen, tästä alkaa taas kuntoutuminen ja super-kunnon metsästys. Onneksi perjantaina jo on korvaava nyrkkeily-tunti!

Eilen unohdin hehkuttaa puhtaan ja siistin kodin ihanuutta. Tai siis sitä tunnetta kun tulee työpäivän jälkeen vastasiivottuun kotiin. No, kai nyt kaikki tietää miltä se tuntuu, mutta siinä oli eilinen extra ilonaihe.

Olen ollut kuvaamisen suhteen hieman laiska viime päivinä. En tänäänkään ole jaksanut kuvata mitään, tai edes etsiä kuvia netistä, joten tässä viimekuisen itsenäisyyspäivän fiilistelyjä. Olin ystävieni luona maalla, koirien ja kissojen keskellä, ja se oli paras itsenäisyyspäivä koskaan!!! Pitkä metsälenkki koirien kanssa, makkaran grillausta ulkona, päivätorkut, sauna, hyvää ruokaa ja linnan pukujen kommentointia. Tämä ei tosin ole ihan ajankohtainen aihe, mutta sopii talvisena kuitenkin tammikuiseen päivään.

Alla kuvia talvisesta metsälenkistä koirien kanssa.