Muista lähtökohdat

Vuosi 2013 on alkanut mielenkiintoisilla projekteilla, sekä työelämässä että henkilökohtaisessa elämässäni. Töiden vuoksi joululoma jäi hieman lyhyeen, mutta olen silti täynnä energiaa! Nautin työstäni ja on todella palkitsevaa kun saan joka päivä tehdä jotain josta nautin täysillä!

Tämänpäiväisessä koulutuksessa kerroin että olen tällä hetkellä todella onnellinen. Tuo onni ei kuitenkaan ole syntynyt ihan itsestään. Olen harjoitellut, ottanut monia pieniä askeleita ja pikkuhiljaa olen oppinut jättämään asioiden turhat vatvomiset, turhat huolehtimiset ja turhat energiasyöpöt taakseni. Tietenkin kohtaan myös haasteita, murheita ja raskaita päiviä. Välillä ketuttaa todella paljon enkä jaksa oikeen mitään. Mutta olen oppinut miten nostan itseni ylös tuosta kuopasta. Koulutuksissani haluan välittää toivoa siitä että on todellakin mahdollista pala palalta kasata itselleen onnellisempi elämä.

Eräs tärkeimmistä opeista on mielestäni ollut se että muistan mistä lähdin. Välillä katson taaksepäin ja muistan miten pitkän matkan olen jo tarponut. Iloitsen jokaisesta edistyksen askeleesta ja saan voimia jatkaa kun maailma näyttää synkemmältä.

Näillä mietteillä päätän tämän päivän.

How You See Yourself