>Moi taas

>Tämä syksy on tuonut mukanaan kiireet ja paljon uutta. Kaksi vuotta sitten jätin pitkäaikaisen työni ja keskityin paranemiseen. Tänä syksynä olen ottanut monta “baby-stepsiä” ja olen hyvää vauhtia matkalla unelmani toteuttamiseen.

Olen onnekas sillä minulle selvisi jo kauan sitten mitä haluan tehdä elämälläni. Olen päättänyt että haluan auttaa ihmisiä jotka ovat kokeneet, tai ovat matkalla kokemaan, saman kun minä. Paloin pahasti loppuun ja tie takaisin, tai oikeastaan eteenpäin, on ollut pitkä ja vaikea. Silti en vaihtaisi päivääkään pois.

Aloitin oikeastaan jo tämän vuoden alusta työt unelmieni parissa, mutta tänä syksynä sitä tuli enemmän oikeaa kun sain pitkästä aikaa palkkaa tekemästäni työstä! Työnteon lisäksi opiskelen osa-aikaisesti ja opin uutta ja hyödylistä. Koen olevani todella onnekas!

Olen miettinyt paljon mihin suuntaan blogini matkaa tästä eteenpäin. En vieläkään tiedä vastausta, mutta kokeilen nyt miltä tämä tuntuu ja voi olla että tästä tulee päiväkirjani kaiken uuden keskellä. Aika näyttää..

Kategoriat Inspiraatiota
  • Pia on >Moi taas>Anni, olet ihana!! Olen kyllä käynyt salaa kurkkimassa sinun tontilla. :) En ole lopettelemassa, lähinnä pitäisi taas aktivoitua. Katsotaan mitä tuleman pitää. Toivottavasti jaksat pysyä matkassa! :)
  • anni on >Moi taas>Ihanaa, olet takaisin!!! Minä vaan olen roikkunut täällä. Ämmä, hanki boikea elämä, eiks niin? äähh.. Jatka pliiis. Hienoa lukea tekstejäsi. Oikeasti, antoisia ovat ja antavat usein paljon miettimisen aihetta.Myös ns suljettu blogi, jossa kutsutut lukijat (ilmoittautuu heti mukaan, JOS vain otettaisiin) on yksi vaihtoehto, jossa sitten voi paljastaa/kertoa enemmänkin?Minua kiinnostaa hurjasti polkusi, mistä ja minne.. Tsemmpiä! Täällä minä.. Ihanaa syksyä!!!