>Maalaisunelmia

>Eiliseksi lupaamani postaus jäi tekemättä. Syykin on itsestäänselvä: jäimme sittenkin maalle yöksi… En mitenkään malttaisi pysyä poissa, nyt tosin on pakko pari päivää. J lähti mökkeilemään poikaporukan kanssa ja minulle tulee vieraita.

Eilinen päivä oli sateinen ja ensimmäinen viileä päivä pitkiin aikoihin. Silti nautimme maalla olosta ja puuhailusta tulevassa kodissamme. Olemme jo vieneet sinne jonkin verran tavaroita ja järjestelleet niitä. Grilli saatiin vihdoinkin kasattua ja olemme jo nauttineet pari herkullista, grillattua ateriaa.

Eilen kävi myös remonttimies. Talo on hyvässä kunnossa ja remonttia vaatii nyt vain pinnat. Katto on puun väristä paneelia ja seinät sekalaisen väriset. Myös keskellä taloa oleva, iso ja hallitseva, takka on tumma. Haluamme raikkaat ja valoisat pinnat ja siksi katto, takka ja seinät maalataan. Remppa alkaa ensi viikon puolessa välissä ja saimme lupauksen että se on valmis kuun loppuun mennessä (jolloin siirrämme kaupungista huonekalut maalle). Minulla onkin nyt viikonlopun aikana edessä armoton värien valinta. J on delegoinut tehtävän minulle, joten APUA!!! Onneksi äitini on yksi viikonloppuna saapuvista vieraista. Luotan hänen värisilmäänsä.

Tänään rentoudun pyykkiä pesten ja kanttarelliherkuista nauttien kaupungissa. Ajatukset tosin ovat ihan muualla…