>Maalaiselämää ja viikonlopun kuulumisia

>Taas hujahti viikonloppu nopeasti.. Toisaalta siinä on se hyvä puoli että aika menee hurjan nopeasti. Enää 13 yötä niin saamme nöffi-tyttösen kotiin! En millään malttaisi odottaa.

Olipas taas viikonloppu. Perjantaina J:llä oli työpaikkansa pikkujoulut. Minun piti mennä Hämeenlinnaan vastaan isääni, jonka piti tulla tuomaan meille kirjoituspöytä ja muuta kamaa Pohjanmaalta. Hämeenlinnassa meidän piti hakea J:n perintökeinutuoli, joka ei mahtunut meidän autoon. Noh. Erinäisistä syistä isäni lähtö viivästyi, ja lopulta siirtyi lauantaille. Sinäänsä hyvä juttu sillä ajokeli ei ollut perjantaina mitenkään loistava.

Olin lupautunut hakemaan J:n Helsingistä yöllä (teimme yya-sopimuksen muuttaessamme maalle, jos toinen on viettämässä iltaa kaupungissa, toinen tulee hakemaan, pakko täältä on joskus päästä tuulettumaan, julkinen liikenne ei ole mitenkään loistava, eteenkään yöllä..). Keli oli jo hieman parantunut siihen mennessä, ja kaikki hyvin kunnes olimme n. 50 metrin päässä kotoa… Keskellä tietä oli iso kuusi! Joku (lumen paino tms) oli saanut suuren kuusen kaatumaan keskelle ajotietä. Kuusi ei hievahtanutkaan, joten ei auttanut muu kun hakea kirves ja saha. Pakko sanoa että oli aika absurdi olo kun keskellä yötä pilkottiin puuta pois tieltä jotta päästään kotiin autolla.

Lauantaina isäni pääsi matkaan ja haimme Hämeenlinnasta keinutuolin, pari pientä antiikkista pöytää ja vähän muuta tavaraa. Isäni kävi ensimmäistä kertaa uudessa kodissamme ja oli aivan ihastunut. Vaikka hänkin oli kuullut paljon ja nähnyt kuvia, ei kuvat kuitenkaan kerro koko tarinaa. Meillä oli sitten mukava ilta yhdessä.

Tänään aamulla vietettiin isänpäivä-aamiainen. Sen jälkeen isäni lähti takaisin kotiinpäin ja me ollan J:n kanssa lähinnä rentouduttu. Päivään on tosin kuulunut hiirenloukkujen tyhjennystä käyttöullakolta (hyi, en yhtään pidä hiiristä) ja lyhyt pyrähdys Helsinkiin.

Laiskuuttani en jaksa nyt kaivaa esiin kameraa, mutta yritän piakkoin saada tänne hieman kuvia kodistamme.

Kategoriat Kotoilu
  • Pia on >Maalaiselämää ja viikonlopun kuulumisia>Anni & RuusuLiisa: Yritän tosissani huomenna valoisaan aikaan saada vähän kuvia aikaiseksi.. Sonja: Kuvia tulee varmaan enemmän kun kukaan jaksaa katsoa. Pitääpä joskus pyytää sinua ottamaan oikeen edustuskelpoiset kuvat tyttelistä.Sara: Toistaiseksi vain J on hyötynyt diilistä. Minä olen muuttunut erakko-maalaismummeliksi. Mielellään tulen sitten teille joskus yöksi varmaankin. Tosin epäilen että teidän tytöt eivät anna minun nukkua erityisen pitkään :-)Marika: Oli todella onni että ei puu kaatunut kun ajoin siitä ohi aikaisemmin. Tai että se ei kaatunut ennen kun lähdin, silloin olisi J joutunut odottamaan piiiiitkään kun olisin yrittänyt yksin saada puuta pois tieltä.
  • Murmeli on >Maalaiselämää ja viikonlopun kuulumisia>Olipas varmasti kummallista yöllä sitä kaatunutta kuusta raivata pois tieltä. Onneksi ei sattunut mitään sen pahempaa, sumuista ollut paljon, joten olisi voinut käydä pahemminkin sen kuusen kanssa :(Varmasti aivan malttamattomana odotat koiranpentua saapuvaksi :) Minuakin melkein jännittää puolestasi :)
  • Anonymous on >Maalaiselämää ja viikonlopun kuulumisia>Du har förhandla till dig en bra deal;) Fast nog får man sova över hos oss sen då i bor i Esbo, om det nu räknas som "bilemesta"? Ta nu lite foton av alla möbler ni roadat dit ner!! Och hej, ni fotade väl granen, det låter lite för bra för att stämma!!!Kram!Sara
  • Sonja on >Maalaiselämää ja viikonlopun kuulumisia>voi raate ska ni fåå en nöffi :))) hääärlit !!! du måst lägg myki bilda åv nöffin sen då ni fåår he. Kraam s
  • RuusuLiisa on >Maalaiselämää ja viikonlopun kuulumisia>Kuvia minäkin odottelen. Ja hei ihanaa.. kohta se karvapalleropullero on teillä!
  • anni on >Maalaiselämää ja viikonlopun kuulumisia>No huhh, melkoista, mutta silti leppoisan tapahtumarikkaan mukavaa! :Dkuvia odottamaan jääden!