>Mä joka päivä töitä teen…

>Back in the game.. Pitkän ajan jälkeen olen taas palanut töihin saikulta. JEE. No, meinasin jo viime viikon lopulla hajota neljän seinän sisällä. Onneksi tauti näyttää väistyneen.

Tänään syötiin J:n kanssa tosi hyvää jauhelihakeittoa ja katsottiin uudelleen Madagascar elokuva. Tai siis minä uudelleen, J eka kertaa. Nyt odottelen että ehditään katsoa kakkososa. Odotukset ovat kovat. Luulen että tästä alkaa animaatioiden putki…

Tänään töissä koko päivän päällä ollut radiokanava, joka on mainostanut että kevät on alkanut. Ehkäpä, ja toivoisin niin, mutta tänään on kyllä ollut enimmäkseen kylmä. Kotiin kävellessä oli kyllä enemmän arktiset mielet kun keväiset. No, kyllä se tulee!!!

Tässä tämän hetken suuret mietteet. Olen lähinnä onnellinen siitä että olen taas työkunnossa.