Luukku 16: Tee jotain eri tavalla kun yleensä

Olemme helposti omien tapojemme orjia. Muistan kun joskus vuosia sitten Helsingin Sanomissa oli juttu jossa toimittaja oli piirtänyt viikon aikana kaikki paikat missä on käynyt karttaan ja miten harvassa paikassa hän oli loppujen lopuksi käynyt. Elämässämme on hyvin paljon toistoja ja automatisoituja tekoja. Tämähän on ihan välttämätöntä sillä jos joutuisimme kiinnittämään huomiota jokaiseen asiaan jonka teemme, niin emme varmaan saisi aikaan yhtään mitään.

On kuitenkin hyvä rikkoa kaavaa välillä. Tehdä asioita eri tavalla kun aina. Opimme tällä tavalla uutta, saamme uusia vaikutteita ja luovuutemme herää. Tänään voi olla hyvä päivä aloittaa pieni uusiutumisprojekti, tai edes tehdä jotain eri tavalla kun yleensä.

16

Babysteps joulukalenteri keskittyy tänä vuonna pieniin tekoihin jotka tuovat hyvän mielen. Tekoja ei tarvitse suorittaa päivittäin, kalenteriin voi hyvin palata koska tahansa kun tuntuu että tarvitsee pienen piristeen. Itse aion suorittaa kalenterin luukut päivittäin ja minun tekoja pääsee seuraamaan Babysteps Consultingin Facebook -sivulla. Sinäkin voit käydä sivulla kertomassa omat pienet tekosi inspiroimaan meitä muita.