Lomailua ja lomalta paluuta

Pikkuhiljaa palailen taas työn pariin. Olen enimmäkseen lomaillut viime viikot ja keränyt voimia tulevaa syksyä varten. Kulunut kevät on taas ollut raskas monella tapaa ja lähipiirissä sattunut kuolemantapaus kesäkuussa vei viimeisetkin voimat. Onneksi oli mahdollista irtautua arjesta ja keskittyä palautumiseen. Olen viettänyt paljon aikaa vesipelastusharrastuksen parissa ja nauttinut koira- ja vesiterapiasta. Säässä kun säässä ollaan taas kulutettu tunteja rannoilla ja (välillä kylmässäkin) vedessä. Tämä on minulle sitä parasta mahdollista terapiaa sillä olen aina rakastanut vettä. Oman koiran kanssa puuhaaminen ja samanhenkisten harrastuskavereiden seura on voimaannuttanut minua ja palauttanut minut taas työkuntoon.

Syksyllä on tiedossa paljon uusia ja jännittäviä asioita. Odotan syksyä innolla ja tavallaan malttamattomana. Haluan kuitenkin vielä nauttia kesästä ja olen onnellinen että ihana elokuu on vielä vasta tulossa. Työt tulevat kuitekin mukaan arkeen ja tarkoitus on myös aktivoitua blogin kirjoittamisessa.

Nyt kuitenkin valmistaudun taas illan vesipelastustreeneihin! 🙂

IMG_4921 IMG_4951 IMG_4990