>Lepopäivä

>Kirjotetaanpas nyt pikkuisen kun tulin täällä käymään..
Viikonlopun jäljiltä olen nykyään hyvin väsynyt. Pitäisi varmaan hieman hidastaa tahtia ja lepäillä enemmän. Mutta kun olen jälleen energingen haluan niin kovasti tehdä kaikkea kivaa. Minulla on nyt ‘kaikki mulle heti nyt’ -tunne.

Minulla on siis takana aktiivinen viikko ja viikonloppu. Koiratreenejä on nykyään monet viikossa, haluaisin käydä niissä kaikissa. Olen päässyt lenkkeilyn makuun Eevin kanssa ja voisin lenkkeillä monta tuntia päivässä. Olen innostunut tapaamaan ystäviäni ja tuntuu että haluaisin vielä enemmän. Olen intoutunut tekemään paljon kotona ja puutarhassa ja haluan saada valmiiksi ja pian. Kaikki nämä ovat hyviä asioita ja antavat minulle paljon energiaa, mutta pakko muistaa että ei makeaa mahan täydeltä. Kivakin tekeminen väsyttää. Eilen lupasin J:lle että rauhoitan hieman tahtia.

Viikonloppuna meillä kävi naapuriperhe kylässä. He toivat koiransakin, Eevin parhaan kaverin, Eeville kylään ja olisittepa nähneet miten onnellinen Eevi oli siitä että sillekin oli tullut oma vieras! Olen jotenkin niin kovin onnellinen siitä että meillä on naapureita joiden kanssa juttelemme ja joihin tutustumme. Kaupungissa vietettyjen vuosin jälkeen tämä on minulle aivan uutta. Täällä kuitenkin saa olla halutessaan omassa rauhassa, joten hyvä niin.

Eilen kävin ystäväni kanssa Habitaressa. Siitä kirjotan oman postauksen parin kuvan kera kunhan jaksan. Vaikka ihmisjoukko väsytti ja lopulta en jaksanut pysähtyä edes kiinnostavia juttuja katsomaan, niin kaiken kaikkiaan olin hyvin onnellinen kun tulin kotiin. Jutustelua ystävän kanssa ja muutama inspiroiva messuosasto teki tehtävänsä.

Nyt jatkan lepoa ja rentoutumista, illalla käymme kyllä Eevin kanssa yksissä treeneissä, mutta ne on omalla kylällä ja kestää vain tunnin. Eiköhän siinä ole päivälle ihan sopivasti ohjelmaa.