>Lainoja ja kallioita

>Viime päivinä on mielessä pyörinyt monia juttuja joista olen halunnut kirjoittaa blogiini. Vaikuttaa siis olevan aika palata blogin pariin!

J:n loma on jo puolessa välissä ja kuten lomat aina, aika kuluu vauhdilla! Olemme saaneet tehtyä vähän remonttia pihalla, sen verran että näyttää kun olisi pommi räjähtänyt juuri meidän etupihalla, ja olemme rentoutuneet. Edessä on loman etukäteen ohjelmoitu osio ja sitten vielä muutama päivä rentoutumista.

Minulla on muutamia ilonaiheita jotka haluan jakaa. Ensinnäkin olen tänä kesänä käynyt aktiivisesti kirjastossa. Ajoin kesäkuun lopussa vain Eevi seuranani Kokkolaan ja halusin äänikirjan kuunneltavaksi. Innostuin siitä kirjasta ja olen jo kuuntelemassa toista äänikirjaani. Äänikirjojen lisäksi olen lainaillut myös tavallisia kirjoja ja näin ollen taas löytänyt tieni kirjastonkäyttäjäksi!

Lapsena kävin äitini kanssa pienessä sivukirjastossa todella usein. Vaikka valikoima oli pääkirjastoa huonompi siinä pienessä kirjastossa oli jotenkin hyvä tunnelma. Sieltä oli myös helpompi löytää kirjoja kun paikasta jossa oli runasaudenpula. Vielä opiskeluaikoina käytin aktiiviesti kirjaston palveluja, mutta muutettuani Helsinkiin kirjastossa käynti jäi melkeen kokonaan. Olen todella iloinen että löysin taas kirjastossa käymisen ilon! Ehkä myös Inkoon idyllinen kirjasto vaikuttaa asiaan. Pieni puurakennus on jotenkin kovin herttainen!

Toinen ilonaihe on että olen reilun kuukauden tauon jälkeen alkanut taas käydä Eevin kanssa vesipelastustreeneissä. Treenaamisen ilo on löytynyt meille molemmille ja edistymistäkin on tapahtunut!! Nautin taas täysillä luonnossa olemisesta!

Luontoon liittyen, löysimme tänä iltana aivan ihanan kallioisen rannan. Olimme siellä juuri ennen hämärää ja meri jotenkin hehkui lämpöä. Tuulikin tuntui harvinaisen lempeältä. Olin aivan innoissani ja voin jo kuvitella meidät retkeilemässä siellä kauniina syksyisenä päivänä. Harmi että kamera jäi kotiin, olisin halunnut ikuistaa nuo hetket siellä rannalla..

Minulla on aktiivinen viikonloppu tiedossa, toivottavasti viikonlopun juhlat sujuvat hyvin!

Kategoriat Elämää Hyvinvointi
  • Pia on >Lainoja ja kallioita>Blogipohja on 'work in progress', joten kyllä tuohon joku kuva tulee..
  • Johanna on >Lainoja ja kallioita>Pirteä uusi blogipohja! Huutaa vaan jotain kuvaa tuohon banneriin :) Laita vaikka kaunis Inkoon maisema! Minäkin tykkään Inkoon kirjastosta kovasti, ei kai siitä voi olla tykkäämättä. Se ihana vanhojen kirjojen tuoksukin... Liian harvoin vain kerkiän siellä käymään.