Pia 09Olen Pia Alarto (os. Store) Inkoosta. Koulutukseltani olen valtiotieteen maisteri. Työkokemukseni olen hankkinut myynnin ja markkinoinnin saralta ja viime vuosina kouluttajana ja työnhaun ohjaajana.

Vuonna 2007 minulla diagnostisoitiin vakava työuupumus ja keskivakava masennus. Olin jo pitkään tuntenut että jotain on pielessä, mutta en halunnut myöntää sitä itselleni.

Tein täydellisen elämänmuutoksen kun muutimme maalle samaan aikaan kun jätin työni. Olin vuoden “tekemättä mitään”. Toivuin, itkin, lepäsin, nukuin,itkin, hankin koiran. Itkin, nauroin ja itkin.

Tiesin jo sairauteni alkuvaiheessa että tulen hyödyntämään kokemaani auttaakseni muita. Ensimmäinen etappi tähän oli tammikuussa 2011 kun aloitin yhteistyön Carolinin kanssa. Syksyllä 2011 aloitin kokemusasiantuntijakoulutuksen, valmistuin kokemusasiantuntijaksi syksyllä 2012.

Maaliskuussa 2012 perustin yritykseni, Babysteps Consultingin. Toivon inspiroivani positiiviseen ja pysyvään elämänmuutokseen sekä parempaan arkeen.

Kouluttajakokemusta olen hankkinut mm. työskentelemässä Spring Housella työnhakuvalmennusten vastuukouluttajana. Olen työskennellyt myös osa-aikaisena vertaisohjaajana Helsingin ja Itä-Helsingin klubitaloilla. Vertaisohjaajana valmensin klubitalon Tuetut työelämäpolut ja yritysyhteistyö -hankkeeseen osallistuvien mielnterveyskuntoutujajäsenten matkaa työelämään. Tällä hetkellä yritystoimintani on osa-aikaista ja toimin sen lisäksi A-klinikkasäätiöllä projektisuunnittelijana sekä sijaistavana verkkoneuvojana ja työnhaun ohjaajana Uudenmaan TE-toimistossa Spring Housen kautta.

Kokemusasiantuntijatoiminta ja erityisesti kokemusasiantuntijuuden kehittäminen ovat lähellä sydäntäni. Olenkin ollut mukana perustamassa kokemusasiantuntijoiden omaa yhdistystä ja toimin aiemmin KoKoA – koulutetut kokemusasiantuntijat ry:n tiedottajana sekä hallituksen jäsenenä.

Vapa-ajallani harrastan lenkkeilyä, vesipelastusta ja arkitottelevaisuutta koirani kanssa.

 

View Pia Alarto's profile on LinkedIn

 

Yhteystiedot:

Babysteps Consulting
Pia Alarto
Inkoo
050 511 0033
pia@babysteps.fi
www.babysteps.fi
Y-tunnus 2466269-0