>Kotielämää

>Pitkästä aikaa (tai ainakin siltä tuntuu) saan viettää viikonlopun kotona!!! Ohjelmaa kyllä piisaa, mutta pääasia on että ei tarvitse reissata.

Viikko on mennyt normaalin tapaan ihan lentäen. Eilen näin hyvän ystävän seurassa uusimman Sinkkuelämää-leffan. En tiedä oliko se elokuvana nyt niin erikoinen, mutta oli ihana nähdä se! Tuntui että ‘tytöillä’ oli ilmestynyt tosi paljon ryppyjä silmäkulmaan, mutta kyllähän me kaikki vanhenemme. Ihanaa oli joka tapauksessa!

Sunnuntaina saamme rakkaita lounasvieraita. Kummityttöni perhe muuttaa takaisin Eurooppaan asuttuaan kolme vuotta Brasiliassa. He tulevat ensivierailulle Inkoon-kotiimme sunnuntaina. Eeviäkään he eivät vielä ole nähneet muuta kun kuvissa. Odotan niin kovasti että he tulevat! Ihana nähdä!!!

Piha on hieman päässyt repsahtamaan. Tänään kävin ostamassa vähän lisää kesäkukkia. Saa nähdä jos tyydyn näihin, tai pitääkö vielä hankkia lisää. Tarkoitus olisi saada piha kuntoon taas juhannukseen mennessä. Projekteja riittää kyllä koko kesälle, ja monelle seuraavallekin kesälle. Mutta en aio stressata pihan suhteen. Tärkeintä olisi että saisin pikkuhiljaa oppia puutarhanhoitoa ja nauttia siitä että meillä on monen kerrostalovuoden jälkeen oma piha!

Siinä tärkeimmät tällä hetkellä. Ihanaa viikonloppua!!!

Kategoriat Elämää
  • anni on >Kotielämää>Ai... Ihania juttua. Mä kävin katsomassa sinkkuelämää polttariporukan kanssa ja teemana oli sinkkuelämää. Oli kiva, helppoa hömppää. Mäkin kiinnitin huomiota naisten ikääntymiseen, mutta niin kiinnitän huomiota siihen myös itsessänikin. Uhh!Ihanan tunnelmallista viikonloppua!!!