>Kiitos kaikille ihanille :-)

>Yhteisesti kaikille suuri kiitos kommenteista!!! On todella kiva saada kommentteja, kuten varmaan kaikki joilla on oma blogi tietävät..

Kuiva kodista en vielä laita tähän. En ehtinyt valoisaan aikaan kuvaamaan mitään, joten josko ehkä huomenna. Kuusesta otin silloin yöllä kämyisen kuvan kännykällä, mutta siinä se tosiaan on..

Tänään nöffin saapuminen tuntuu astetta todellisemmalta. Sain tilaamani koiranruuat. Ruokakupit olen jo hankkinut aiemmin ja äitini oli ostanut aivan ihanan kipon myös. Eilen pystytimme aidan ‘yläpihalle’. Ihan pieni alue vaan toistaiseksi, mutta saa riittää täksi talveksi. Keväällä sitten teemme kunnon aidan huomattavasti isommalle alueelle. Kiva kuitenkin kun on edes pieni alue jota pentu voi tutkiskella ihan itsekseen ja jossa se voi olla ilman jatkuvaa valvontaa. Vilkasliikenteisen tien vuoksi sitä ei voi jättää yhtään yksin pihalle ilman aitausta.

Käväsin tänään Espoon kierrätyskeskuksessa. Etsin edelleen mattoja pentua varten, ja sieltä löytyikin pari kohtuuhintaista räsymattoa. Nyt alkaa ehkä kohta jo matot riittämään. Ehkä pari vielä. Tuntuu tosiaan hassulle että pitää hamstrata mattoja pentua varten, sehän ei edes ole sisäsiisti, mutta tämä oli kasvattajan ehdoton vaatimus. Ja minähän en halua mitenkään vaarantaa pennun kasvua.

Huomenna hammaslääkäriin. Minulle on jäänyt muutaman vuoden takaa paha kammo, joten ei yhtään tekisi mieli mennä, mutta kaipa vaan on pakko. Sitä ennen vietän iltaa viltin alla, nauttien takkatulesta, kynttilän valosta ja lasillisesta punaviiniä. 🙂