>Kiireisiä päiviä

>Tuntuu kun olisin ollut tavallista kiireisempi viime aikoina. Ehkä olenkin. Se onkin erittäin hyvä merkki! Kaikenlaista olen puuhaillut sitten viime postauksen. Yritetäänpäs tiivistää olennaiset.

Lauantaina olin Eevin kanssa tapaamassa isoja nöffejä (tietämättömille: nöffi=new foundlandinkoira). Osallistuimme ensimmäistä kertaa tottelevaisuuskoulutukseen! Eevi, 4 kk, pärjäsi todella hyvin. Sen jälkeen nukutti oikeen hyvin loppupäivän.. Niin minuakin. 2 tunnin ulkoilun ja ajomatkan jälkeen olisi ollut ihana vaan löhöillä loppupäivän, mutta… olin sattunut ostamaan J:lle joululahjaksi teatteriliput samalle illalle.

Olimme Helsingin kaupunginteatterissa katsomassa farssikomediaa Salaa rakas. Ensimmäinen puoliaika oli ihan ok, toisella naurettiin kippurassa. Aivan täydellinen ‘aivot narikkaan’ -kokemus! Teatterin jälkeen käytiin vielä pitkästä aikaa yhdessä syömässä. Eevillä oli myös kiva ilta kun sai viettää laatuaikaa ‘lapsenvahdiksi’ pyydetyn J:n isän kanssa.

Sunnuntaina piipahdettiin Fiskarsissa. Tälläkin kertaa kamera jäi vahingossa kotiin. Eevi oli tietty mukana ja kierrettiin kävellen reippaan lumisateen jälkeen tuo kaunis alue. Saimme olla aika lailla rauhassa, talvinen keli ilmeisesti ei houkutellut väkijoukkoja Fiskarsiin.

Eilen saimme uuden sohvan! Askon ihana BB Divaanisohva saapui juuri sovittuun aikaan ja on juuri niin kiva kun toivoimmekin. Eevi ehti koe-istumaan sen ensimmäisenä ja onkin suuresti nauttinut siitä senkin jälkeen. Kuvia sohvasta ja olohuoneesta muutenkin kunhan saan aseteltua vanhan sohvan järkevään paikkaan. Pääsin siis vihdoinkin sisustamaan olohuonetta!!!

Sisustukseen liittyen, tein Tikkurilan tyylitestin. Sisustustyyliltäni olen kuulemma ‘Aitouden etsijä’.
AITOUDEN ETSIJÄ
Saat elämyksiä luonnon materiaalien aitoudesta ja lämpimästä, murretusta väriskaalasta. Harkitun huoleton
tyylisi heijastaa ekologisia arvojasi. Etsit esineitä, joissa näkyy käsityön jälki, löydät tehoste-elementit suoraan luonnosta.

Sinäänsä ei huono tulos. Tuo miellyttää minua varmaan eniten kaikista vaihtoehdoista. Mikä on sinun tyylisi?

Kuvat ja teksti Tikkurilan tyylitestin sivuilta.