>Kevättä ja kukkia

>

Kevään etenemisen seuraaminen ei ole koskaan ollut niin kiinnostavaa kun tänän vuonna. Onhan syy toki itsestäänselvä, maalla asuminen ja luonnon läheisyys. Olen innoissani kaikesta mitä olemme saaneet aikaiseksi omalla pihalla, enkä viitsi murehtia tekemättömiä töitä.

Tänään istutin kaikki jo hankkimani kesäkukat. Olen innoissani kierrellyt puutarhakauppoja, jotain on tarttunut mukaan, mutta olen yrittänyt säilyttää jonkinlaisen järjen ostoksissani.

Pihaa ja kotia olen pikkuhiljaa laitellut kuntoon, lauantaina vietämme vihdoin ja viimein tupareita!!! Säästimme ne suosiolla kevääseen, ja näyttää olleen hyvä päätös jos sääennustuksiin uskoo. Toivottavasti pitävät paikkansa!

Eevin piti päästä eroon tikeistä maanantaina. Valitettavasti eläinlääkärillä tulikin uusia tikkejä irronneiden tilalle. Tosi tylsää kun ottaa huomioon että olin soittanut ja kuvaillut haavaa viikkoa aiemmin (tikkien irrottua), silloin ei ollut mitään aihetta toimenpiteisiin. No, kyllä me kaksi viikkoa vielä sinnitellään. Eevi on kiltti potilas!

Isäni kävi kyläilemässä muutaman päivän. Kävimme pienellä retkellä lähitienoolla. Hän on reilut 40 vuotta sitten ollut armeijassa Tammisaaressa, eikä ole käynyt siellä armeijasta pääsyn jälkeen. Kävimme siis tutustumassa hänelle tuttuihin maisemiin. Paljon oli muuttunt, mutta paljon oli vielä tallella. Oli mielenkiintoinen ja antoisa päivä kun kierreltiin ihanissa paikoissa! Hangossakin tuli käytyä. Itse olen ollut siellä muistaakseni vaan kerran aikaisemmin. Pakko päästä pian uudestaan!!!

Kategoriat Kotoilu
  • Johanna on >Kevättä ja kukkia>Tammisaari ja Hanko ovat niin ihania paikkoja. Tuo Hanko on minun sydäntäni todella lähellä. Olen tainnut sitä hehkuttaa blogissanikin vähän liikaa. Ihania kukkakuvia.