>Kevät-illan mietteitä

>En voi uskoa että on vasta toukokuu.. Kirjoitan tätä samassa paikassa kun aina, sohvan nurkassa. Nyt maisemassa on paljon vaaleanvihreää, auringon valoa ja tuulessa kevyesti liehuvat valkoiset verhot. Välillä avoimesta ovesta tulee joku pörriäinen sisään palatakseen pian samaa kautta ulos. Eevi on hieman kostea saatuaan päivittäisen suihkutuksensa ja leikkii lattialla vanhan kengän kanssa. Tämä on jotain ihan uskomattoman ihanaa enkä voi käsittää että saan kokea tämän.

Viime viikkonloppuna vietimme tupareita. Säästimme ne suosiolla keväälle, ajatuksella että ehkä voi jopa istua vähän ulkona, onhan meillä lämmitin seinässä. Emme arvanneet valitessamme päivämäärää että olisi tällainen uskomattoman ihana lämpöaalto. Grillasimme itsetehtyjä hampurilaispihvejä, sämpylätkin oli itsetehdyt kuten osa kastikkeistakin. Etukäteen manasimme kovaa työtä, mutta näin jälkikäteen olemme enemmän kun tyytyväisiä tarjoiluvalintaamme. Kaikki hampurilaiset loppuivat, ja ihmiset vaikuttivat hyvin tyytyväisiltä ruokaan. Ilmeisesti kaikki saivat tarpeeksi syötävää, sillä kukaan yövieraista ei halunnut yöruokaa.

Tuparit tuli siis pidettyä, vieraita oli kohtuullisen paljon, vauvasta mummoon. Hauskaa oli! Eniten iloinen olen kuitenkin siitä että Eevi oli aivan loistava pikku-emäntä ja käyttäytyi enemmän kun mallikelpoisesti! Sillä oli monta mahdollisuutta varastaa hampurilainen pienistä käsistä, mutta ahmattimme onnistui hillitsemään itsensä!

Pihatöitä riittäisi vaikka ja kuinka. En kuitenkaan aio stressata. Teemme omaan tahtiin ja kyllä sitä ehtii. Pihamme on heränyt henkiin ja nautin kauniista kukista ja ihanasta vaaleanvihreästä kevään väristä. Vesipelastuskausi alkoi minulla kun olin mukana hakemassa paikallisen koirakerhon veneet talvisäilytyksestä. Itse rantaan menemme Eevin kanssa ensimmäisen kerran tulevana sunnuntaina. Uimaan Eevi ei vielä pääse, emmekä voi kunnolla treenata vielä, mutta lähdemme moikkaamaan kavereita ja tutustumaan lajiin lähemmin. Toivottavasti meilläkin kuivaharjoittelukausi päättyy pian ja pääsemme vepeilemään ihan oikeasti! Ensi viikolla poistetaan tikit (toivottavasti tällä kertaa ihan oikeasti!) ja toivotaan että uintikielto kumotaan myös pian!!!!

Olen ollut hieman laiska kirjoittelemaan viime aikoina. Yritän parantaa tahtia ja kuvatakin hieman ahkerammin. 😀

Kategoriat Elämää
  • Johanna on >Kevät-illan mietteitä>Kiva, että juhlat sujuivat hyvin. Mua harmittaa vieläkin, ettei päästy tulemaan. Nähdään kuitenkin viimeistään ensi viikolla meidän juhlissa!