>Juhannuksen suunnittelua

>Suunnittelen juhannuksen ruokalistaa. Päätimme J:n kanssa viettää keskikesän juhlaa tänä vuonna ihan leppoisasti ja nautiskellen. Jos keli on kiva menemme nauttimaan johonkin Helsingin edustan saarista, jos ei nautiskelemme hyvästä ruuasta kotosalla. Ehkä käyden jossain autoretkellä tms. Tärkeintä yhdessäolo, rentoutuminen ja hyvä ruoka.

Sitä ennen kuitenkin pitäisi saada stressaava ruuan shoppailu pois alta, ja sitä helpottaisi hyvin suunniteltu ruokalista. Tiedän että haluamme uusia perunoita, kalaa ja lihaa, mutta yksityiskohdat vielä auki.

Yleensä pyrin siihen että kauppaan mentäessä (varsinkin ennen suurta juhlaa) olisi ostoslista valmiina. Helpottaa huomattavasti ostosten tekoa kun ei tarvitse paikan päällä miettiä mitä kaikkea tarvii. Muuten huomaa sitten kotiin tullessaan että on ostanut vaikka mitä turhaa ja jättänyt olennaisia ostoksia tekemättä.

Minulle tämä tulee olemaan toinen Helsingissä vietetty juhannus. Ensimmäinen oli muutama vuosi sitten kun aatto vietettiin hyvässä seurassa Puu-Vallilassa omenapuun alla grilliruuasta nauttien. Nautin jotenkin siitä että ei tarvitse matkustaa mihinkään! Nyt vaan ruokalista pitää saada suunniteltua valmiiksi, niin juhannukseni on ‘valmis’.

Kategoriat Elämää
  • Pia on >Juhannuksen suunnittelua>Njaa, jotenkin odotan että kaupunki olisi ihan tyhjä, mutta en oikeen usko että se toteutuu..
  • Mikaela on >Juhannuksen suunnittelua>Olen yhden jussin Helsingissä viettänyt koska olin aikoinaan töissä paikassa jossa piti päivystää. Kaupunki oli kuin 28 päivää myöhemmin leffasta ;O) Ei ristinsielua, älä mene kadulle huutelemaan että HELLOOOUUUUU???Hyvää jussia ;O)