>Joulutunnelma tuli tänne

>Joulufiilis on löytänyt tiensä myös meille! Viikonloppuna kävin kolmella joulumarkkinoilla, suurin osa lahjoista on jo hankittu ja maassa on lunta. Tällä viikolla pitäisi tehdä porkkanalaatikko pakastimeen valmiiksi, josta se on helppo napata mukaan kun menemme joulunviettoon. Viimeiset lahjat pitäsi hankkia ja kaikki olisi hyvä saada paketoitua myös. Huomenna menen Helsinkiin kampaajalle hankkimaan joulutukan.

Viikonloppu sujui oikeen hyvin. Inkoon joulumarkkinat oli suloiset ja niissä tuli hyvä fiilis. Tammisaaren markkinat oli aivan ihanat ja Tammisaaren tunnelma viimeistään loihti hyvän mielen. Sunnuntaina käytiin katsomassa nöffejä messukeskuksen isossa koiranäyttelyssä (tulin entistä vakuuttuneemmaksi että näyttelytouhut eivät ole minua ja minun koiraani varten). Sen jälkeen seikkailtiin hieman eri teillä Helsingissä. Minä kävin Vanhan joulumarkkinoilla. Olen monena vuonna käynyt, tänä vuonna en löytänyt mitään. Edellispäivän ‘maalaismarkkinoiden’ jälkeen hinnat tuntuivat tosi korkeilta enkä edes tuntenut tarvitsevani mitään sieltä. Kuitenkin markkinat teki tehtävänsä ja joulutunnelma syttyi täälläkin. Ihana puuterilumi viimeistelikin sitten tunnelman.

Eevi nauttii lumesta täysin rinnoin. Ihana, luminen koira ilahduttaa mielen!

Kategoriat Elämää
  • Pia on >Joulutunnelma tuli tänne>RuusuLiisa: Meillä onneksi kasvattaja aivan ihana, eikä todellakaan vaadi mitään näyttelyitä. Hänellä tärkeintä kasvatuksessa on nöffimäinen luonne. Kiitos teille molemmille taas!
  • RuusuLiisa on >Joulutunnelma tuli tänne>Teilläkin rentouttava ja mukava viikonloppu! Hienoa :) joo minä myös aikoinaan totesin ettei näyttelyhommat ole meitä varten. Kasvattajahan ei siitä tykännyt yhtään ja tarjosi meille pentueen kolmatta urosta, jolla poikkeuksellisesti pehmeä karva. Eikä voi käyttää näyttelyissä. Sehän passasi meille ja nyt meidän norfolkinterrieri on ajoittain melkoinen karvapallo - eikä käy näyttelyissä :DKirpakkaa pakkaspäivää ja Eeville rutistuksia!
  • anni on >Joulutunnelma tuli tänne>Oihh! Kiva kuulla, että on ollut näin mukavaa! Ihanaa saada joulutukka!! :DIloa sinne ja tunnelmaa..Just sitä!