>Joulukuusi ja palkinto

>Nyt on sitten jo joulukuu.. Mihin tämä vuosi on mennyt?

Tänään ahkeroimme illansuussa Eevin kanssa ja laitettiin joulukuusi terassille. Nyt meillä on ihanan jouluisen näköistä myös takapihalla, tosin monen muun tavoin kaipaisin kovastikin jo lunta!! Minulla kuitenkin mieli piristyy kovastikin valosta ja valoista. Kun muuten on pimeää lähes koko päivän (ja päivälläkin on niin synkkää että tuntuu kun olisi pimeää), valot piristävät ja ilahduttavat. Varsinkin meillä täällä maalla. Lähimmät katuvalot taitavat olla neljän kilometrin päässä, joten voitte kuvitella miten pimeää täällä oikeasti on. Taskulamput ja otsalamput on tarpeen jos meinaa tehdä jotain ulkona, tai edes käydä koiran kanssa lenkillä.

Olen myös vihdoinkin saanut pakattua Annin ja RuusuLiisan koiranpennun nimi-arvonnan paketit. Paketit sisältävät Ikean korttipakkauksen, Marimekon Unikko lasinalusia sekä pienen yllätyksen. Huomenna olisi tarkoitus harjoitella Eevin kanssa yksin-kotiin jäämistä, ja minä kipaisen sillä aikaa postiin. Kyllä sydän melkeen särkyy kun joutuu jättämään pienen pennun yksin kotiin, mutta pakko se on opettaa. En voi jatkuvasti olla kotona, tai raahata Eeviä mukanani. Eilen harjoiteltiin ensimmäistä kertaa. Hyvin meni, tai niin ainakin luulen. Mitään erikoista ei näkynyt. Hyvä niin!

Kategoriat Kotoilu
  • Pia on >Joulukuusi ja palkinto>En todellakaan kaipaa kaupungista mitään tällä hetkellä.. Näin on juuri hyvä:)
  • Anonymous on >Joulukuusi ja palkinto>Ser helt ljuuuvligt ut! Tänk att få njuta av tystnad och möker!!! Vet du, människan längtar nog alltid efter det vi inte har just nu, ständig längtan efter nåt annat eller? Kanske du har det ganska bra och inte längtar efter ljus och ljud ;) Sara
  • Pia on >Joulukuusi ja palkinto>Anni: varmasti osittain blogaten, tosin se on se hauska osuus. :) Postiin meno viivästyi, kiitos pienen terminaattorin, mutta huomenna menen!Marika: Kiitos! Ihanaa tosiaan kun näkee tähdet ja kuun. En ole oikeastaan aiemmin tajunnut miten paljon kuu tosiasiassa valaisee, täällä huomaa eron tosi selvästi.
  • Murmeli on >Joulukuusi ja palkinto>Voi ihanuus kun voisikin asua jossain katuvalojen ulottumattomissa! Saat nauttia valtavan kauniista tähtiöistä, kunhan sadepilvet väistyvät ;) Täällä oli jo eilen ihana tähtitaivas ja kuutamo ja taitaapi olla tänäänkin :) Ihanan tunnelmalliset valot olet laittanut.
  • anni on >Joulukuusi ja palkinto>Hihihih..Anni saa postia..hihihi... Kiitos ihanainen!Totta, minne tämä vuosi on mennyt? VArsinkin syksy on mennyt ihan älyttömän huomaamattomasti. Blogatenkö?Valoa pimeään sinne!!