Joulukalenteri

Sivuillani julkaistaan myös tänä vuonna joulukalenteri! Babysteps joulukalenteri keskittyy tänä vuonna pieniin tekoihin jotka tuovat hyvän mielen. Tekoja ei tarvitse suorittaa päivittäin, kalenteriin voi hyvin palata koska tahansa kun tuntuu että tarvitsee pienen piristeen. Itse aion suorittaa kalenterin luukut päivittäin ja minun tekoja pääsee seuraamaan Babysteps Consultingin Facebook -sivulla. Sinäkin voit käydä sivulla kertomassa omat pienet tekosi inspiroimaan meitä muita.

Työkaverini kysyi minulta miksi joulukalenteri. Eikö hyvänolon kalenteria voi julkaista ihan koska tahansa? Tottakai voi, mutta minulla on vielä sen verran lapsenmieltä jäljellä että joulunalusaika ja joulukalenterit ovat minulle jotankin maagisia. Muistan vielä lapsuuden joulunodotuksen ja toivon saavani vähän samaa fiilistä. Aikoinaan olin ideoimassa ja toteuttamassa (jo edesmenneen, ainoastaan Facebookissa toimivan) upea.fi -sivuston joulukalenteria jossa pääpalkintona oli vuoden kosmetiikat. Viimeiset kaksi vuotta olen julkaissut täällä omassa blogissani stressinhallintajoulukalenterin.

Ajattelen että joulunalusaika on monelle paitsi ihanaa joulun odotusta, myös hyvin stressaava ajankohta. Moni tavoittelee sitä täydellistä joulua, utopia jota ei ole mahdollista saavuttaa sillä täydellistä ei ole. Haluan omalla tavalla antaa kavereille, ja tuntemattomille, pienen joululahjan. Tähän kalenteriin voi palata koska tahansa ja poimia vaikka yhden luukun piristämään päivää. Tai ainakin toivon että tämä kalenteri toimii piristeenä.

JK mainos