>Jotain edistystä nähtävissä

>
Nyt on saatu melkeen koko koti jotenkuten siistiksi. Makuuhuoneissa vaan vähän tavaraa hujan hajan.. Niin.. Ja kodinhoitohuoneessa ja keittiössä.. Noh, ehkä vähän on myös hieman optimistisesti sanottu, mutta parempaan suuntaan ollan menossa!

Kuten kuvasta näkyy olohuoneessa löytyy lääniä aika paljon. Tilapäisesti olohuoneessa oleva tv näytää aika orvolta ja kokokin on vähän pienenlainen isoon huoneeseen, mutta enhän minä (J vielä vähemmän) juurikaan telkkaria katso, joten ei kai se pahemmin haittaa.

Olohuonee sisustussuunnitelmia vaikeuttaa hankintalistalla oleva videotykki. J suunnittelee että lähes koko päätyseinä olisi tykin screeni, joten tylsää seinää on vaan kestettävä. Jonkunlainen matala hylly on hankintalistalla, pitää nyt miettiä. Olen kertonut itselleni että kaiken ei tarvitse olla valmista heti ja ei haittaa vaikka olohuone on tällä hetkellä hieman autio. Kyllä tilanne muuttuu. Nyt pitää nauttia tilan tunnusta!

Olen siis siivonnut, pessyt pyykkiä, tehnyt elämäni ensimmäiset ONNISTUNEET lihapullat, löytänyt kadoksissa olleen entisen työkaverin (joka asuukin melkeen naapurissa), nauttinut kauniista syyspäivistä ja vaan ollut. Minun tärkein oppitunti juuri nyt on päästää irti stressistä ja tunteesta että koko ajan pitää suorittaa. Ja oppia vaan olemaan.

Nyt sytytetään takka ensimmäistä kertaa ja jatkan ‘vaan olemisen’ -harjottelua.