>Itseni paljastus

>Kuten jo eilen mainitsin, Annikki haastoi minut kertomaan tuntomerkkejä itsestäni.

Nyt (ja aiemminkin) on ollut paljon liikkeellä fakta-haasteita, esim. kerro 20 faktaa jne. Tämä haaste ei käsittelekään faktoja, vaan tuntomerkkejä. Kerro yksityiskohtia itsestäsi ja jaa ne muille. Haasta sitten 5 muuta bloggaajaa tekemään sama edelleen.

Olen ollut aivan päästä pyörällä miettiessäni tätä haastetta, mutta tässä nyt jotain ainakin..

1. Ystävällinen olemus. Ainakin haluaisin uskoa että se on yksi minua kuvaava ominaisuus. Yleensä tuntemattomat suhtautuvat minuun ystävällisesti ja saan usein hyvää ja hymyilevää palvelua paikassa kun paikassa.

2. Tummat, luonnonkiharat (tai no melkeen) hiukset. Tällä hetkellä ylipitkät ja harmaat juuret näkyvissä. Hiukseni ovat usein sotkuiset (johtunee hiuslaadusta, laiskuudellahan ei voi olla mitään asian kanssa tekemistä, eihän). Hiuslaatu on pehmeää ja hiuksia on paljon. Yleensä hiukset ovat kiinni, suht sotkuisella nutturalla.

3. Lempiasu on rento mekko ja varvassandaalit. Suomen ilmastossa harvemmin toteutettava kombo, mutta ehdoton suosikki. Kotioloissa useimmin kotimekko (= mikä tahansa rento mekko, vahna yöpaita tms), ja talvella villasukat!

4. Suhteessa pieni nenä. Mistä lienen nenäni perinnyt, mutta pieni se on. Nenätraumaa minulla ei ole koskaan ollut, ja tästä syystä en ole koskaan oikeastaan ymmärtänyt ihmisiä joilla sellainen on.

5. Sinut muotojensa kanssa. Olen siis runsasmittainen. Vuosia tämä häiritsi minua paljon ja yritin sulautua seinään. Nykyään olen oppinut elämään muotojeni kanssa (tosin ei tarkoita ettenkö haluaisi olla vähän pienempi) ja nautin asioista joita oikeasti haluan tehdä. Piiloutuminen on turhaa ja vie turhaa energiaa!!

Tässä tärkeimmät, tai siis mitä tulee juuri nyt mieleen. Itse haastan Anzin ja Mikaelan.

Kategoriat Elämää
  • Mikaela on >Itseni paljastus>Tätä pitääkin pohtia vähän aikaa ;O) Otan haasteen kyllä vastaan ja teen vaikka viikonloppuna!