Ilonaiheita

Tänään minulla on ollut se päivä joka tekee laihduttamisesta entistä hauskempaa ja antaa valtavasti uutta motivaatiota. Sovitin vaatteita joihin en ole pitään aikaan mahtunut ja huomasin että olenhan minä pienentynyt. Iloisin yllätys oli että mahduin yksiin farkkuihin joita en ole moneen vuoteen pitänyt. En ihan vielä halua käyttää niitä vaikka ne menevätkin päälle, mutta ei siinä mene kauan ennen kun ne ovat täysin käyttökelpoiset ja mukavat! On aika kiva kun voi “shoppailla” omalla vaatekaapilla eikä kulu yhtään rahaa.

Kuvassa Eevin ensimmäinen käynti meressä tältä vuodelta. 🙂 Odotan kovasti että ilmat hieman lämpenevät ja että pääsemme aloittamaan vesipelastuskauden. Vesipelastus on minulle rakas harrastus ja tärkeä henkireikä kesäisin. Sen ansioista vietän lukemattomia tunteja rannalla lähes joka säässä. Se myös auttaa unohtamaan arjen murheet ja huolet ja on minulle parasta mahdollista stressinhallintaa. Olen pienestä asti ollut paljon merellä ja vesi on minun tärkein elementti.

Odotan myös innolla tulevaa viikkoa ja tulevaa toukokuuta. Toukokuulle on suunnitteilla kaikkea kivaa ja uskon että siitä tulee aivan mahtava!

2013-04-27 18.32.05