>Hieman parempi mieli

>Kovasti kiitoksia kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille! Eilen otti päähän matot, tänään ei niinkään. Eevi on pieni vain hetken ja nyt meidän on kestettävä mattosirkusta (asiaa tosin auttaisi jos olisi edes hieman yhteensopivia mattoja, mutta ei se mitään). Tosin ihan koko kämppää ei voi peittää matoilla ja vaikuttaa siltä kun Eevi valitsisi aina ne paikat jossa mattoa ei ole riehumiseen, nukkumiseen ja ylösnousemiseen. Toivottavasti kuitenkin kasvu on jotakuinkin turvallista. Eevin takia olen kuitenkin valmis kestämään vaikka mitä!

Matot kuitenkaan ei missään nimessä ole se pointti. Eikä siisteys tms. Viime päivinä on vaan ollut jotenkin tosi vetämätön olo ja se sitten purkautuu erinäisiin kiukutteluihin. Ei tässä mitään hätää ole, vaan hieman matalapainetta.

Ilonaiheitakin on ollut paljon. Eevin kehitys on tietyissä asioissa ollut huimaa ja on aivan ihanaa seurata pennun leikkejä ja sitä kun se oppii ja oivaltaa uutta. Vaikka kuinka masentaisi, Eevi saa hetkessä hyvälle tuulelle ihan vaan olemuksellaan.

Tämän illan nautin takkatulesta ja kynttilän valosta. Huomenna menen hakemaan joulutunnelmaa Inkoon ja Tammisaaren joulumarkkinoilta ja viikonlopun suunnitelmiin kuuluu myös piparkakkutalon rakentaminen. Saa nähdä mitä siitä tulee.. Enää reilu viikko niin saadaan lähteä joulun viettoon Pohjanmaalle. Kyllä tämä matalapaine näillä voitetaan!

Kategoriat Elämää
  • Pia on >Hieman parempi mieli>Anni: kiva jos paketti ilahdutti.. Olen iloinen että saan välitettyä Eevin tuoman ilon lukijoillekin, sitä todellakin saamme valtavasti joka ikinen päivä!Marika: joulutunnelma löyti markkinoilta ja lumisade ilahdutti elämäämme! Toivottavasti myös siellä samat fiilikset!
  • Murmeli on >Hieman parempi mieli>Toivottavasti matalapaine menee pian ohi. Kuulostaa aivan ihanalta nuo joulumarkkinat.. toivottavasti saat sieltä ihanaa joulutunnelmaa mukaasi :)Lumisateista viikonloppua!
  • anni on >Hieman parempi mieli>Totta, niin on voitettava! Oikea asenne!!!Kiitos ihanainen paketista. Kyllä se piristi mua!!! Juuri oikea ajoitus!! Kiitos-kiitos-kiitos!!!Joullumarkkinoille? huohh, ihanaa.. minä vaan töissä..Mukavaa ja levollista viikonloppua!JA.. vOI ETTÄ, MITEN PALJON (hups isot kirjaimet) tuo karvainen ystävä voukaan tuoda iloa. Ihan hehkuu rivien välistä! Ihanaa!